Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topicot átneveztem. Ilyen címmel, hogy "GALÉRIA" nem életképes (lásd akár fórum alapelvek). Sok értelmet egyébként nem látok abban, hogy különböző házimozi eszközökről láthatunk képeket, de majd kiderül, hogy csak én látom-e így.
Továbbá átraktam a Fáradt gőzbe, a képek megmutatása nem feltételez túl sok szakmaiságot. A szakmai dolgok átbeszélésére továbbra is ott vannak többek között a Házimozi szoba készítése-tippek, tanácsok, ötletek, Házimozi erősítő - milyet / melyiket és a Ti milyen 5.1-es hangfalrendszert ajánlotok? topicok.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- E-roller topik
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows 7
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HE FHD notebook - i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB WIN11
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i5 14400 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest