- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hennet
aktív tag
Tudtommal nincs 1v1, ha lenne, akkor már azt is megszegték, a QED-es védőkkel.
Persze lehet csak nem tudnak számolni páran, előfordul, bár nem kéne...
Viszont a QED tényleg eláshatja magát, nem is halottam még olyanról h katonai szövetséges ellen véd valaki nagy erőkkel.
Én még mindíg szabin vagyok, de az RP-ben most nem rossz az állás tudtommal, láttam egy csatajelentést h az AMO egyetlen planétánkon 20millát égett, habár lehet túlvédtük, de ebben az esetben elnézhetjük.
Tehát az RP elérte a hőn áhított 5. helyet, most már csak meg kell tartani.
Habár a Wol sincs messze és a VIHARnak is jobban fog állni, ha 2 szövetségese követi a dobogón. (az RP elméletileg ugyan pártatlan, de sztem ebben az univerzumban olyan nincs) Ha jól emlékszem előző forduló végén a LEGO is ezt csinálta: ledarálta a nagyobb ellenfeleket és utána felhúzogatta a szövetségeseit a dobogóra
Meglátjuk hogy az NSR-es fiúk hogy bírják, habár én félek attól hogy a forduló hátralévő része olyan unalmas lesz, mint az előző 2. fele, amikor is kb ugyanez történt.Ezek után kíváncsi leszek a köv fordulóra, mert ha már zsinórban 2.szorra történik ugyanez (a fenti eset), akkor talán valaki változtat vmin. Én személy szerint fordulók óta ordítom a 3. frontot, sztem eszközölhető is lenne, csak valakinek el kéne kezdeni
(Ja és nem ISZ vagy ilyesmi legyen a 3. front, mert - nem akarok megbántani senkit - de az most is kicsit nevetséges és sehol nem pártatlan...)
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC)
- HP Laptop 15s-fq2996nz + monitor + egér és billenzyűzet + fejhallgató (INGYEN FOXPOST!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tehát az RP elérte a hőn áhított 5. helyet, most már csak meg kell tartani.
(Ja és nem ISZ vagy ilyesmi legyen a 3. front, mert - nem akarok megbántani senkit - de az most is kicsit nevetséges és sehol nem pártatlan...)