Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• hezso

aktív tag

válasz zsolt501 #67 üzenetére

Csúnyának csúnya, de mióta beüzemeltem halkabb a vinyó. Tudni kell róla, hogy nem az egész szigszalag, hanem, az egész alapja 2 szalvéta összehajtva, ez áttekerve szigszalaggal, és ez van odaragasztva szintúgy szigszalaggal. Így felfogja a hangot.

Próbáltam szerzni vakdugót, de ingyen senki sem adott, venni meg má csak nem fogok. Akkor akartam venni fehér szigszalagot, bementem az első kulcsosba, aztmondta, csak fekete van. Mondom jó, az van otthon is. Így lett megvalósítva a fekete csoda.

Univerzális bill:
    Hát 2 lépésből van:
    1. a dines kábel hozzá van kötve a vékonyabb ps2-es kábelhez, a kötések cinnel megeősítve, +egyenként áttekerve szigszalaggal, és az egész áttekerve szigszalaggal. Így 2x olyan hosszú a kábel, nincs vele gond, ha a lábamra teszem és ott gépelek.

2. A ráeszkábált DIN-es kábel végéről le lett vágva a dugó, + a már előbbiekben levágott PS2-es dugó is oda lett kötve, megfelelő drótok összecsavarva+cinezővel megerősítve, mindegyik áttekerve szigszalaggal, és az egész összefogatva szigszalaggal.

Azt nem mertem megpróbálni, mi lenne ha a 2dugót 2 különböző gépbe dugnám, félek hogy az alaplapi billentyűzetvezérlő bánná az összehúzott +5V-ot...

Aktív témák