Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A kártyás fizetés régen is feláras volt a G2A-n? (130.- ha jól tudom)

-
GoTReX
őstag
Lehet ez már nem újság,de G2A-n 232.- a Dirt 3 Complete Steam Global. Szerintem nagyon jó ajánlat.
-
GoTReX
őstag
Köszönöm a segítséget 😊 Gondoltam rákêrdezek, hogy ne legyen utólag meglepetés

-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Változott a G2A megint?Fizetés előtt kérdezi hogy honnan történik a vásárlás ,de nincs Magyarország. Alapesetben Eu Business & Vat registered van 0% Vatal. Ti mit használtok?
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Kicsit off de G2A-n nincs már kuponkód opció?
Köszi Lacesz ,már azóta be is szereztem ( egy árban volt a Globallal ezért azt vettem,de lehet még majd másnál EU is) .

-
GoTReX
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
És az EU kiadás is jó nekem vagy csak a GLOBAL?
-
GoTReX
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Oké,köszönöm! Megpróbálom
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni.Először használom/használnám ezt az oldalt és ki is néztem elsőre néhány párszázas ajánlatot mert még kicsit bizalmatlan vagyok. Egy ~450 HUFos gaméra esett a választás de ez a g2a Shieldel már ~1000 HUF. Kikapcsolható és gondolom akkor nincs felár... Ti mindig használjátok?
Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- Mac Mini M1 8GB / 256GB + Satechi stand Kombó
- Ultra Prémium Gamer monitor! Dell Alienware AW3225QF! Legalacsonyabb piaci àr alatt! Garanciális!
- Corsair MP600 PRO LPX 2TB - PS5 SSD (2029-ig Garis)
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,8-48/256-1TB,világító billentyűzet,Új állapot
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest