- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcica
Topikgazda
válasz parandroid #72735 üzenetére
Nem tudom ez megfelel-e annak a szamosornak,de 16X (az X meg keplekeny) ez lesz a heti kilometerszam
There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
-
tisn
addikt
ha ezt a 64251117 szamot felirod tentaval a kezedre a PB-d ott masodpercet fog javulni km-enkent!
barcsak valaki kuldene egy terdjavito grabovojt
(kedves olvtarsam, aki ide irogat az mind rendes gyerek, de bolond, mivel nem kenyszeritik, de igy is fut. szerintem sem osszeveszni, sem dramazni nem kell most. en is maximalisan a tudomanyos oldalt kepviselem (hiszen a tech civilizacionkat a futocipoinket, az orainkat, a gps-t, a kajat, a vizet, az aramot, a netet mind a tudomany adja nekunk), de ettol meg a sracok nyugodtan relaxaljanak, artani nem fog (pihi))
-
inf3rno
nagyúr
Úgy látszik ezen a téren tájékozottabb vagy, én pont ezek miatt nem olvasok senkitől néhány kivételtől eltekintve.
Buliban hasznos! =]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- eBay
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest