Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz Peterhappy #63985 üzenetére
Holnap futás közti pihenő nap szoba bringán. Kinéztem egy imdb 3,3 filmet De inkább elmegyek egy monti körre reggel ötkor ( szigorúan csak a jó átlag lesz a cél ). Meg kell mutatni a fiataloknak, hogy nem csak futni, de tekerni is tudunk! Régebben elég sokat mentem. Idén még nem ültem komolyabban nyeregbe. Van 2 patakos/köves rész is Óbányán, azon kellene gyorsan átjutni ( na meg a kilátó dombon ) Érdekes lesz a holnaputáni 400/400.
[ Szerkesztve ]
-
tomcica
Topikgazda
válasz Peterhappy #63985 üzenetére
igy-igy
Viszont ha azt mondanak irjak egy minimal altalanos edzestervet szintentartashoz,akkor igy nezne ki:
Heti 3 (harom) edzes,egyik heten:
- 8-10 x 1perc porgos 1perc laza
- hosszu laza beszelgetos
- 3-5km joleso fokozosmasik heten:
- 8-10x 30mp porgos 30mp laza (akinek adott mehet emelkedore 100-150m)
- kozepes hosszusagu laza beszelgetos
- 3-5km tempo (a vegen utolso 500m-1km meg szabad kuldeni a vorosbe)There are two mistakes along the way to Mastery: Not starting it and not going all the way."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest