- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Megoldások IBS/IBD-re
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Durrogtass
- Digi és a követeléskezelő házassága... (újra nincs netünk)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Chuck Norris #46571 üzenetére
Ilyet még nem láttam mint a suuto garanciális ügyintézése; két hete írtam nekik, hogy túlméri a távokat az Ambit3Peak, mellékeltem példaként két trekket ahol nagyon sok egyenes vonal van, feltöltöttem nekik a számlát. Azt írták, hogy csomagoljam be csak az órát, másnap el is vitte a DHL.
Ma megjött a DHL, kaptam egy teljesen új dobozos Ambit3PeakHR!-t, valamint a két év garanciát meghosszabbították három hónappal.
Most csinálhatom én is a pulzusmérést -
Never79
tag
válasz Chuck Norris #46571 üzenetére
Bocsi, nem teljesen értem a kérdést. Muzsláról a "sima" piroson jöttünk le Szurdokpüspökinek. Erre gondoltál?
Én most terepcipőt vettem, meg futómellényt. Sajnos az imádott Hoka speedgoatom teljesen megadta magát, a mafatéban is van már 1100 körül. Viszont a jelenlegi speedgoat-ból még a szélesített sem jó , mafate-ért meg nem akarok kiadni 60 k körül (pedig nekem az A terepfutó cipő). Így áttértem a sötét oldalra salomom sense ride formájában . Át fogok térni én is a külföldi vásárlásokra, mert nagyon elszálltak itthon a cipőárak, és nem feltétlen az euro miatt szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína exportkorlátozást vethet ki az akkumulátortechnológiákra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest