- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
dabgergo #39754 üzenetére
Nem szabad ilyen sűrűn rápróbálni. Ha 3 nap után nem múlik, akkor 2-3 hét a következő próba, utána meg 2-3 hónap, utána meg 1-2 év. Nekem legalábbis ilyen idők alatt jöttek helyre, amikor gond volt. Persze néztem gyakrabban is, de nem volt semmi értelme, valamikor csak rontott rajta. Próbáld ki a bringát, hátha bírja a térded, amíg helyre nem jön futáshoz. Illetve érdemes lenne megnézetni valami sportorvossal is, hátha. Ha bírod 2-3 km-ig fájdalom nélkül, akkor menj csak annyit, vagy gyalogolj, az is valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- World of Tanks - MMO
- Honda topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest