Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Never79
tag
válasz I02S3F #39359 üzenetére
Köszi, Tomcica neked is.
VO2max nekem 48-53 között mozog. Szerintem alapvetően csak tendenciának lehet értékelni a garmin órák mért eredményét. Ha sok gyorsat futok 50 felé megy, ha terepen futok lemegy 48 körül.
Stabil/neutrális cipő. Nekem van mindkettő. Bemérettem, ennek eredményeként mizuno wave rider 20at kezdtem el használni. Nagyon szerettem, így kapkodva megvettem a 21et is. Na 30-40 km után kiderült, hogy nem fog semmit, befele dőlt a bokám. Vakartam is a fejem, hogy akkor mégis hogy mérték be a lábállást. Ennek ellenére vettem egy neutrális hoka bondi 5öt. Semmi gondom nem volt. Jött a 6os széria, azzal sem volt gond, de ub előtt akartam 2 cipőt, hogy legyen csere ha beázik az egyik. Biztosra mentem a boltban bondit kértem újra. Az eladó azért erősködött, hogy próbáljam ki. Erre mikor futok benne, mondta, hogy szerinte nekem stabil cipő kell, mert hogy befele dől a bokám. Na így lett stabil hoka gaviotám. Most megint vakarom a fejem, mert a bondi is jó ami neutrális, meg a gaviota is jó, ami stabil. Nem érzek problémát (mizunonál egyből tudtam, hogy gond van) egyik esetében sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Elemlámpa, zseblámpa
- SSD kibeszélő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest