- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterhappy
őstag
válasz
Lajmund #105706 üzenetére
Hát... ez most ilyen. Eléggé zsúfolt most az életem, nincsenek most hétvégéim, a heti futásmennyiséget is vissza kellett vágnom (jó, azt igényelte már a csoffadt testem is), 100ról 65re, ezt igyekszem négy napra elosztani. E héten H-Csü, jövő héten K-P. Mellé heti két karate edzés, azt egy hónapja kezdtem, full nullán állok, eddig a kezdők edzésére jártam csak, de némiképp kilógok az átlag 9 évesek közül
, így most megyek oda az alapokért (+ van egy csomó nyújtás, kardio futkározás, és guggolás-fekvőtámasz stb, ami számomra mind nagyon hasznos.), majd maradok a haladók edzésén, tanulni a nagyoktól
15km futás (benne pár tempócskázós résszel) után hazaestem, tíz perc múlva már léptem ki a kapun, további 20 perccel később már bemelegítő fogócskáztunk(!).Nem kell ma altatni. És megettem mindent IS kb.
Nem tudom, hány éves vagy, én maholnap leszek 40, és csak megerősíteni tudom: A kevesebb néha több. Jobb esetben lemerülnek a raktárak, és a tested rávesz a pihenésre, rosszabb esetben jönnek a sérülések.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- TCL LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest