Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
beci
őstag
Nos. Érkezés napján se egy email, se egy sms. Futár száma mégúgysem. Az ügyfélszolgálat katasztrófa.
Szerencsére járnak ide a cégbe is, így az itteni kontaktól megszereztem a futár számát, és át is vettem mikor hozott csomagokat a cégbe.
Ha ez nincs, akkor valószínüleg megszívom, mivel sajnos elírták a címem. Az utca még jó volt, de a többi nem. -
beci
őstag
Sziasztok.
Ups külföldi rendelés.
A kiszállítás napján kapok tőlük emailt, a futár telefonszámával?
Ez utóbbi lenne fontos.
Köszönöm. -
jojoando
senior tag
ügyfélszolgálatuk biztos tudja, kik ők.
Élő csevegés 06-80-180457 -
Csepy
őstag
Hallott már valaki a KOMBI nevű futárcégről?
Xiaomi hivatalos magyar webshopjában vásároltam, majd írták, hogy velük küldik a TV-t. Kaptam egy nyomkövetési számot, amit, lévén a kombinak nincs nyomkövetési rendszere online, sehol nem tudok ellenőrizni, és a futárcégtől magától pedig nulla kommunikáció érkezett eddig. -
-
válasz
benfolds
üzenetére
03.06-án jött emailben:
Tájékoztatunk, hogy a FoxPost Kft. Általános Szerződési Feltételei (ÁSZF)
2026. március 22. napjával módosulnak. Az új ÁSZF az alább olvasható változásokat tartalmazza.
Feladási kód feltüntetése
A gördülékeny és hatékony folyamatok biztosítása érdekében bevezetésre kerül a feladási kód feltüntetése a magánszemélyes csomagküldés esetében. Kérünk, hogy ennek megfelelően készítsd össze a csomagot, és jól olvashatóan helyezd el a feladási kódot a küldeményen. -
benfolds
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
eddig azt hittem, hogy a foxpost szar (gagyi weboldal: helyesírási hibák, amatőr tördelés, gagyi design hírlevélben, logikátlan felépítés - nyitó oldalon a két opció, "csomag küldés", "csomagot adok fel" - mi a különbség?
amúgy a szállítás nem rossz, meg jók az azonnali email értesítések.ehhez képest tegnap először küldtem gls automatán kereszül. csomag.hu, ecsomag.hu, gls.hu mind más. végül az ecsomagon tudtam megcsinálni a címzést. pontosan megadtam a méreteket, kiírta, hogy M csomag lesz. persze kurvára nem fért bele a rekeszbe, de szerencsére felajánlott egy nagyobbat ingyen. utólag vettem észre, hogy csomagszámot kellett volna írni a csomagra (foxpostnál ugye nem kell). mivel saját célra rá szoktam írni a címzett nevét, így talán felvette a futár. a feladásról fél nappal később értesítettek. ez volt tegnap du., azóta semmi. ezek sincsenek a helyzet magaslatán.
-
Kiskutya
veterán
Légyszi valaki segítsen!
Én ezt már nem bírom idegekkel! A ups kicsinál! Szeretnék a csomagomhoz jutni de egyszerűen nem tudok..... Csatolom hogy mi a helyzet a lényeg én semmit nem kértem ezekből én csak minél hamarabb szeretném átvenni a csomagom! A cím nem volt hiányos mert amikor megkérdeztem hogy mondják már meg hogy van rögzítve teljesen jó címet mondtak vissza!
-
bigdady
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Nekem a Dpd az elveszettre azzal zárta a panaszt: sikeres kézbesítés volt “kérdezzem meg a szomszédot vagy a postaládát!”
Visszairtam megkérdeztem a postaládát

-
headhunter
addikt
Packeta nálam nem feketelistára került, hanem az univerzum legnagyobb fekete lyukába.
Eltűnik náluk egy csomag és van olyan vastag bőr a képükön, hogy a csomag értékének a 40%-kát fizetné vissza kártérítésként.
-
válasz
headhunter
üzenetére
A futárok is emberek, bármi megtörténhet és még is történik.
-
headhunter
addikt
Visszakövethető, ha a futár rosszul "címez" meg egy csomagot, amelyet az automatából kivesz?
Feladó kap egy kódot, amikor fel akar adni egy csomagot, beteszi a kinyíló rekeszbe és utána a futár nyomtatja ki a rekeszhez tartozó címkét, ragasztják rá a csomagra.
Itt történthet tévesztes?
-
Xaels
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Az automaták kamerázva vannak sok helyen, de kifejezetten a futárokon én nem láttam még kamerát.
-
headhunter
addikt
Futárokon van kamera, amikor az automatákat töltik- ürítik?
-
-
ripla
addikt
Ez a DPD egy katasztrófa. 24-én adtam le egy rendelést, a feladó 25-én átadta nekik, azóta eltelt 4 nap és még mindig nem szerepel a csomag az adatbázisukban... pedig olyan 1 évvel ezelőttig nem volt velük gondom, de most egyre több. Attól jobban félek, hogy 1,5 hét múlva érkezik egy Amazonos előre kifizetett csomag amit szintén ők szállítanak ki, vajon megkapom?
Hogy mondjak jót is, a Foxpost az utóbbi időben úgy pörög mint a mérgezett egér. 2 különböző szállítás is 24 órán belül az automatában volt, úgy hogy cirka 400 km-es távolság van a feladó és köztem.
-
scream
veterán
válasz
jojoando
üzenetére
Hát, ebben van 16*0.45l öblítő (9kg) - ha sérült, akkor az szerintem elég gyorsan kideríthető/lokalizálható - de hogy megsérül, utána visszakerül depo-ba, majd egyből keresik, aztán vizsgálják , megint 3 napot keresik (+ hétvége), majd megint vizsgálat. Azért nem rakétatudomány eldönteni, hogy mennyire (kiszállíthatóság szempontjából) sérült egy dobozolt csomag.
Közben látom, Facebookon is másoknál is vannak érdekes bejegyzések, depo-ban eltűnő-majd feltűnő szekrények... nyilván üfsz-ot nem sikerült 1h alatt elérni.
-
jojoando
senior tag
Hiába sérült JKV-t a futár nem ad maximum visszaviszi, a központ igéri de nem küldi.
Amennyiben megérkezne videó róla, a csomag bontása, fotó a sérülésekről és az Amazonnak elküldeni mindet.
Telefonon meg kell beszélni velük és tisztázni hogy mizu. Nekem éppen annyira volt lyukas a csomagom, hogy a kocsi ablak sötétítő pont kifért rajta, és nem is maradt benne. -
scream
veterán
Hát, csak akkor miért nem keresnek, hogy megsérült, így is kell-e, vagy bármi.
12-n sérült (érdekes módon Mao-ra egyben eljutott, amikor átadásra került, gondolom be lett ba*va a transporterbe és szétment), semmilyen formában nem kerestek vagy írtak a nap végi automatikus e-mail-eken felül - aminek információ tartalma konvergál a 0-hoz.
-
scream
veterán
Amazon.de-ről rendelt csomag (csehektől postáza, osztrák postával), 01.10-óta ExpressOne-nál, azóta szerencsétlenkednek vele:
Nap végén jön értesítés, hogy el lett halasztva a kiszállítás, mindig 1-1 napokkal, kezd kicsit unalmas lenni.
-
jojoando
senior tag
Ez attól függ hol nézed. A hivatalosba alig írnak valamit, a telefon szoftverest pedig szeretik átírni. Nekem legutóbb kézbesítést írtak fél 2 ig ami utána átváltozott átszállításra, és a helyi depóból nem nekem hozták, hanem a Törökbálinti depóba, onnan a 3 nap hozták ki házhoz.
-
jlaci74
senior tag
Sziasztok,
németországi csomaggyűjtő-továbbító cégekkel van valakinek tapasztalata?
mailbox.de , shipgerman.com, stb ... -
yogibear
addikt
Kedden hoztak 2 csomagot egy belföldi egy külföldi egyiket sem a közeli depóból, hanem Törökbálintról... két külön futárral és a dpd webes nyomkövetési oldalán ott volt mindkét futár telefonszáma, ha jobb alul megadtam a megfelelő irányítószámot is, jobb felül szépen kiírta piros keretben... az egyik 20-as a másik 70-es volt...
-
bigdady
nagyúr
Dpd tegnap egy órás intervallumban nem jott végül és az idő végén kaptam értesítést hogy sikeres kézbesítés…de telefont sem kaptam
Ilyen szokott lenni? Hibás státusz frissítés?
Ui: reggeli mailben az van a futár száma a mydpd ben látszik, hát ott semmi nem volt…
-
rolii92i
tag
GLS
Járt már így valaki?
Küldjem vissza azonnal vagy nézzem meg?
Sérült, de szállítható?
Sikertelen kézbesítés oka:
Sérült csomag
A csomag szállítható állapotban van. Kérésedre kiszállítjuk egy alternatív kézbesítési címre, és ott eldöntheted: átvennéd-e a csomagot a jelenlegi állapotában, vagy visszautasítod a kézbesítést.Kérd a csomagod kiszállítását egy alternatív kézbesítési címre, vagy rendelkezz a csomag visszaküldéséről a feladó számára! -
szjoci
őstag
Nekem az ikeás tesco parkolós átvétellel pozitív tapasztalatom van: délutáni időpontot választottam átvételre, délelőtt hívott a sofőr, hogy megérkezett, nem-e tudnám most átvenni. Mondtam neki hogy dolgozom, szóval nem tudok odamenni. Erre bedobta hogy házhoz szállítja ha nincs nagyon messze onnan, és ha ott át tudja venni valaki. Így lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Eredeti játékok OFF topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- BestBuy topik
- Pentax DSLR topic
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest