Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepy
őstag
válasz
batyuska100
üzenetére
Neked legalább van csomagkövetésed. Szinteén Firstshop.hu rendelés, de nekem a Same Day futárcég hozná ki. a "-ná" fontos. Direkt úgy rendeltem, hogy még ma érjen ide, mert a hétvége alatt rengeteg melóm lesz vele, így jön jól ki. Fel is adta a Firstshop, de se egy csomagkövetési szám, semmi. Ma telefonáltam nekik, mert itthon várom a csomagot, de csak nem jön a futár/e-mail/sms/hívás/füstjel/stb... Kapok egy fuvarlevélszámot, majd elmondja, hogy a Same Day (akikről a büdös életben nem hallottam) ügyfélszolgálalát hívjam fel, mondjam nekik el a gondom-bajom. Felhívom őket, nő felveszi (csak keresztnéven mutatkozik be, már érdekes), mondja, hogy látja, ez náluk a depóban ven, és hát ma ki kellett volna mennie, de valamiért ott van. Felhívja a mi depónkat és megkérdi, hogy esetleg elmehetnék-e én érte... de ez a depóvezető engedélyétől függ... majd visszahív.
A pécsi depó amúgy, ha lenne kocsim, 5 percre van az otthonomtól a Google maps szerint, de úgy a városon kívül, hogy gyalogolhatok 45-50 percet, hogy odaérjek.Azóta is várom a visszahívást....
MI A REDVÁS SZAR???!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest