- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
6030D
őstag
válasz
johnny82 #6234 üzenetére
Még az is lehet, hogy van készleten valahol. Kérdezz rá. Illetve már nem tudom, hogy az Aldi-ban vagy Lildben van olyan, hogy át tudod kérni adott boltba is, ha van valahol készleten.
-
Morris
Topikgazda
válasz
johnny82 #6232 üzenetére
Valahogy így, igen.
Ha veszel hozzá plusz akku pakkot akkor nincs gond. A 30liter 3-szor az kb 140-150 m² lehet?
Arra tökéletes egy akkus gép. Igazából ha elkezdenek kalászolni a perje félék, akkor csak a hengerkéses lesz az, ami nem fogja tépni.
Szóval én azt mondom bevállalhatod az akkusat nyugodtan!
De abból is valami normálisabbat, erőset.
Makitából pl a 38-43cm-es kategóriát kihagynám. Gyengék.Mondjuk a DLM463Z-t érdemes lehet választani
-
Morris
Topikgazda
válasz
johnny82 #6226 üzenetére
Makita-t mondanám, de az alsó közép kategóriában elég rendesen hullanak.
Igazából az erő relatív. Minél alacsonyabbra vágod, annál erősebb gép kell.
A villanyos 3600-as fordulaton pörög kisebb az esély, hogy tépi a füvet.
A benzines 2800-on megy. Erős, de lassú.
Az akkus a kettő között van. Erős, 3200-3400-as fordulat, de minél alacsonyabban vágsz vele, annál hamarabb merül és lassul.
Igazából nincs jó választásA fő probléma még mindig a gyártók idióta hozzáállása.
Minél nagyobb a nyírási szélesség, annál erősebb motort raknak rá. Csakhogy az összes gép alul van tervezve.
Pl egy 41cm-es vágás szélességhez én 2000W-os motort raknék.
Ezért cseréltem motort az én gépemen és emeltem a fordulaton is. -
Morris
Topikgazda
válasz
johnny82 #6183 üzenetére
Igazából bármelyik jó, amiket felsoroltál.
A élettartam kérdéses, mert sok tapasztalat még nincs ezzel kapcsolatban.
Ha van otthon parkside akkud, akkor jó a Parkside gép is. Két hátránya van. Nagy a szórás minőségben illetve az alkatrész ellátottság. A gari idő csak egy opció.Bosch, Metabo, Dewalt, Lux tools igazából majdhogynem panaszmentes.
Talán még a makita is, bár ez villamos területen minőségi problémákkal küzd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest