Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- joghurt: frenda dsttöytoi
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
Köszi a válaszod! Én is úgy gondolom, hogy a motor rendben van, pont ez miatt tetszett meg. A kerekek állítólag csapágyazottak, de a kép alapján nem igazán lehet eldönteni, hogy milyenek, őszintén szólva nekem is gagyinak tűnnek egy kicsit. Valójában jobban örülnék, ha nem lenne önjáró, mert azt kb. a vágandó terület felén tudom kihasználni, a másik fele eléggé forgolódós. Sajnos azt látom, hogy nagyobb motorral nincs nem önjárós gép. A központi magasság állítás mindenképpen pozitívum. Hogy milyen a kaszaház, azt a kép alapján nem nagyon tudom eldönteni, még az sem biztos, hogy így néz ki, mivel normális fényképet sehol nem találni róla (Sok gyártó csinálja azt, hogy az azonos típusú, de különböző évjáratú gépei teljesen másképpen néznek ki, más motorral vannak szerelve lásd HUSQVARNA LC 153 , MTD BC51 5, stb.) Én még a 32 kg súlytól is tartok picit, igaz van olyan külföldi oldal, ahol 36-ot írnak. 2 év garancia van rá, de nagyon az sem mérvadó, mert a távolság miatt szervizbe amúgy se nagyon hordanám. Az mostani gépeimet is anyukám szomszédja egy igazi precíz szaki szervizeli barterbe
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BIOS frissítés
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Horgász topik
- Ford topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- RAM topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest