Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joe999

tag

válasz Archer #1580 üzenetére

Köszi a válaszod! Én is úgy gondolom, hogy a motor rendben van, pont ez miatt tetszett meg. A kerekek állítólag csapágyazottak, de a kép alapján nem igazán lehet eldönteni, hogy milyenek, őszintén szólva nekem is gagyinak tűnnek egy kicsit. Valójában jobban örülnék, ha nem lenne önjáró, mert azt kb. a vágandó terület felén tudom kihasználni, a másik fele eléggé forgolódós. Sajnos azt látom, hogy nagyobb motorral nincs nem önjárós gép. A központi magasság állítás mindenképpen pozitívum. Hogy milyen a kaszaház, azt a kép alapján nem nagyon tudom eldönteni, még az sem biztos, hogy így néz ki, mivel normális fényképet sehol nem találni róla (Sok gyártó csinálja azt, hogy az azonos típusú, de különböző évjáratú gépei teljesen másképpen néznek ki, más motorral vannak szerelve lásd HUSQVARNA LC 153 , MTD BC51 5, stb.) Én még a 32 kg súlytól is tartok picit, igaz van olyan külföldi oldal, ahol 36-ot írnak. 2 év garancia van rá, de nagyon az sem mérvadó, mert a távolság miatt szervizbe amúgy se nagyon hordanám. Az mostani gépeimet is anyukám szomszédja egy igazi precíz szaki szervizeli barterbe

Új hozzászólás Aktív témák