Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
joe999
tag
Köszönöm a választ ! Amúgy van most egy másik lehetőség is, mégpedig az, hogy egy jó barátom valami lomistól tartozás fejében elhozott egy 190 ccm-es Honda motoros önjárós fűnyírót. Azt mondta, hogy átadja nekem annyiért, hogy ne bukjon az üzleten, nekem így 30e Ft-ba lenne. A gép teljesen jó állapotban van, patentül indul, nem eszi az olajat, nem füstöl, annyi probléma van vele, hogy néha ingadozik a fordulata. Beszéltem az öreggel (mármint a szerelővel), azt mondta, hogy tudja mi a baja, ha tetszik a gép bátran vegyem meg. Fel van adva a lecke, a héten döntenem kellene, de hajlok a használt Honda felé.
-
joe999
tag
Találtam egy linket, ahol több kép van róla, de óvatosan kezelendő, mert a képek nagy része egy kisebb gépről készült. Ettől függetlenül az alja, meg a hajtás valószínűleg hasonló lehet.
[link] -
joe999
tag
Köszi a válaszod! Én is úgy gondolom, hogy a motor rendben van, pont ez miatt tetszett meg. A kerekek állítólag csapágyazottak, de a kép alapján nem igazán lehet eldönteni, hogy milyenek, őszintén szólva nekem is gagyinak tűnnek egy kicsit. Valójában jobban örülnék, ha nem lenne önjáró, mert azt kb. a vágandó terület felén tudom kihasználni, a másik fele eléggé forgolódós. Sajnos azt látom, hogy nagyobb motorral nincs nem önjárós gép. A központi magasság állítás mindenképpen pozitívum. Hogy milyen a kaszaház, azt a kép alapján nem nagyon tudom eldönteni, még az sem biztos, hogy így néz ki, mivel normális fényképet sehol nem találni róla (Sok gyártó csinálja azt, hogy az azonos típusú, de különböző évjáratú gépei teljesen másképpen néznek ki, más motorral vannak szerelve lásd HUSQVARNA LC 153 , MTD BC51 5, stb.) Én még a 32 kg súlytól is tartok picit, igaz van olyan külföldi oldal, ahol 36-ot írnak. 2 év garancia van rá, de nagyon az sem mérvadó, mert a távolság miatt szervizbe amúgy se nagyon hordanám. Az mostani gépeimet is anyukám szomszédja egy igazi precíz szaki szervizeli barterbe
-
joe999
tag
Sziasztok!
Erről a gépről mi a véleményetek?Ahogy több helyen olvastam a márkát nem tartják túl nagyra, de ez a gép elég jó áron van és a motorral biztosan nem nyúlok mellé. A képek alapján a körítés sem tűnik nagyon gázosnak, de nem láttam még élőben és ismerősi körben sincs ilyen senkinek. Esetleg ha valakinek van tapasztalata vele, akkor megírhatná. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Tippmix
- LEGO klub
- Milyen autót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest