- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Jó fajta ez márka?
https://www.jofogas.hu/budapest/Solo_by_AL_KO_T22_105_4_HD_V2_SD_funyiro_traktor__154289577.htmMi lehet a "trükk"? Mármint az árára gondoltam.
Ez másfél, kétmilliós traktor, ha jól találtam meg.
Vagy nem jól találtam? Annyi betű van a nevében, már nem tudom követni melyik találat lehet pontosan ugyanez. :/
Árulnak még más fűnyírókat is, mind ilyen teljesen újnak tűnik a képeken.
Szerintem ennyire nem lehet letakarítani, inkább újnak tűnnek.Már le beszéltem, holnap elmegyek megveszem, csak érdekel van-e valami vélemény róla?
Mert ugyan ismertetőt találtam, de hát promo videóktól nem várom, h rosszat mondjanak róla.
3000nm2-t akarok vele nyírni. Egy társasházat üzemeltetek, az udvarunk ekkora, most egy önjárós elektromos fűnyíróm van (Makita), már felmerült a gondolat párszor, h egy traktorral hamarabb végeznék. Csak ahogy nézegettem, egy-másfél millió egy traktor, amit már meg szabad venni, aztán talán 3 év alatt hozná vissza az árát, de ha ez ennyiért tényleg egy jó vétel lenne, belevágok.
Meg ezt ha elvinném fateromhoz is, ott kb 2000nm2 amit damilozni szokott, már lenne értelme. Mikrobuszom van, ha befér, még utánfutó se kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest