- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egorov
aktív tag
Még egy motivációs videó.
Angolul van.
-
Egorov
aktív tag
Bocsmá', hogy megint off, de hatalmas tisztelet a bácsinak. Amazing 71 year old John Maulkin does 100+ ab wheel rolls
-
Egorov
aktív tag
-
Egorov
aktív tag
Jah persze úgy könnyebb, ha vállszélességben tartom a karjaimat. Úgy megy is vagy 3db.
Hát lehet alkalmazom a "technikádat", hogy csak negatívba csinálom. Viszont azzal meg az a baj, hogy utána megint fel kell lendülni kézenállásba. Lusta vagyok.
Na régen "rendszeresen" csináltam ezt a duót (fekvő+ugrókötél). Mostanában csak hétvégén, de még mindig jó. Arra meg mindig rájövök, hogy kötelezni elég nehéz. -
Egorov
aktív tag
Hát így első ránézésre mocskos nehéz lehet. Ha csak sima fekvőtámaszt csinálok ilyen kéztartással, az is nehéz.
Majd ha megemésztettem a táplálékot, akkor kipróbálom.
Amúgy nekem csak ugrókötelem, haskerekem, 1db 10kg-os súlyzó meg egy húzódzkodó rudam van itthon, ezekkel szoktam dolgozni. Elég jóság ez az ugrókötél, hogy szép magyarosan fejezzem ki magam, meghalaszt.
Hétköznap reggel munka előtt húzódzkodok meg hasazok, munka után meg ugrókötelezek meg fekvőzök. (mellre még sokat kellene felszedni, lehet, hogy valamikor beiratkozok valahova fekve nyomni) Guggolni is kellene, de ahhoz mocskosul nincs akaraterőm. Ha éppen van, akkor viszont nem sima guggolást csinálok, hanem felugrok a végén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest