Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz Peterhappy #69948 üzenetére
Én rosszabbnak olvastam, de még nem hallottam. Megkockáztatom, hogy ua. a driver, csak más méretű - kisebb - házban. Remélem azért megreklamáltad a Q9-eket, főleg a másodikat, mert az tényleg menthetetlen volt. Olyannal még én sem találkoztam, egy olyan volt, ami elég szerencsétlenül jött szét, konkrétan levált a driverről a membrán. Na az kuka volt egyből. De elég sok darabból egy volt ilyen, az összes többi jól szólt. Sőt, árkategóriájában egyenesen remekül. Vannak itthon is akik eladják ugyanannyiért amennyiért vették, mert nem az ő világuk (aprón rendszeresen megfordul), tehetnél egy olyannal is próbát, ugyanannyiba kerül és nincs zsákbamacska. Nem mindenkinek jön be, ez tény, meg nem árt illesztékből is többfélét kipróbálni, de én két év után is csak ajánlani tudom, minden negatívuma ellenére is.
-
Spíler
őstag
válasz Peterhappy #69948 üzenetére
Ne kövezzetek meg,de én úgy emlékszem azt olvastam,talán itt a PH-n,hogy minél kisebb a száma a Q után annál jobb a füles.Bocs,ha nem így van,majd javítotok.
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest