Hirdetés
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
korpicschess
veterán
Igen, úgy értettem a beszerezhetetlent, hogy amit írtam árkategóriát, abban. Én anno 14-ért vettem ezt a Sony-t, és ezért az árért nagyon jó szerintem, nem találtam még ellenfelét 20k-ig, ezért is tettem fel a kérdést, hátha változott valami, kínai fronton. 200GBP-t nem fogok én (most) adni egy fülhallgatóért.
Igazából a kíváncsiság hajt, meg aztán ki tudja, hogy meddig bírja a Sony, bár igyekszem vigyázni rá.
Köszi neked is a tippeket!
(aszimmetrikus kábel sem feltétel, csak azért plusz pont nekem, mert értelmesen a nyakamban marad, ha nem használom, és fülest csak melóban meg BKV-n használok, egyébként eléggé ritkán)Yamaha EPH-100 milyen egyébként? Valamiért vonz a Yamaha, mint márkanév.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest