Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz bozont #51010 üzenetére
Koszi, rendeltem is kettot ebbol, aztan remelem egy honapon belul meg is jon azert
sheratan: koszi, de ugy ertettem, hogy amikor nem a fulemben van, peldaul amikor kenytelen vagyok zsebre tenni.
Most igy elso utcai tapasztalatok:
-erintkezesi gondok most nem voltak
-kicsit tobb szufla kell meghajtani, mint az ez elotti fulesemet (nagyobb impedancia), viszonylag fel kell nyomni a hangerot telon - de azert elbirja boven
-sosem volt meg ful mogott vezetett fulesem, elony, hogy jol szigetel, es nem nagyon fog kicsuszni menet kozben igy a fulbol, viszont nehezebb betenni, es kivenni, ez utobbi mondjuk problemas kicsit ha gyorsan ki akarnam huzni mert hallani akarnek valamit, nemtom ezzel tudok-e valamit csinalni vagy csak hozza kell szokni, hogy itt nem tudom csak egy mozdulattal kirantani a fulembol ha az kene
-egy kis csipteto lehet, hogy jol jonne hozza - mivel nem nyak mogott vezetett, ha pl ideiglenesen ki akarom szedni a fulbol, de nem akarom levenni meg teljesen. Plusz hogy ne huzza a fulem, de ezzel mondjuk nem volt gondom eddig. Szoval ilyet sztetek honnan erdemes szerezni?
-a kabel nemtom mennyire fogja birni a gumis kabelekhez kepest amikhez szoktam, kicsit talan kevesbe gorbul konnyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- THOR GAMING PC // E5-2650 v4 (12CoRe-24Th) // 16GB DDR4 // SSD+HDD //GIGABYTE GTX1660 SUPER 6GB
- Pfaff 297 típusú varrógép - még fém szerkezetű alkatrészekkel
- Inno3D GeForce RTX 4070 SUPER Twin X2 12G Eladó
- LENOVO THINKSTATION P510 MT I XEON E5-1630 V4 3.70 GHZ I 32 GB I 512 GB SSD I QUADRO K620 2GB
- 500GB külső HDD USB-C házban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest