- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
válasz
bozont #51010 üzenetére
Koszi, rendeltem is kettot ebbol, aztan remelem egy honapon belul meg is jon azert
sheratan: koszi, de ugy ertettem, hogy amikor nem a fulemben van, peldaul amikor kenytelen vagyok zsebre tenni.
Most igy elso utcai tapasztalatok:
-erintkezesi gondok most nem voltak
-kicsit tobb szufla kell meghajtani, mint az ez elotti fulesemet (nagyobb impedancia), viszonylag fel kell nyomni a hangerot telon - de azert elbirja boven
-sosem volt meg ful mogott vezetett fulesem, elony, hogy jol szigetel, es nem nagyon fog kicsuszni menet kozben igy a fulbol, viszont nehezebb betenni, es kivenni, ez utobbi mondjuk problemas kicsit ha gyorsan ki akarnam huzni mert hallani akarnek valamit, nemtom ezzel tudok-e valamit csinalni vagy csak hozza kell szokni, hogy itt nem tudom csak egy mozdulattal kirantani a fulembol ha az kene
-egy kis csipteto lehet, hogy jol jonne hozza - mivel nem nyak mogott vezetett, ha pl ideiglenesen ki akarom szedni a fulbol, de nem akarom levenni meg teljesen. Plusz hogy ne huzza a fulem, de ezzel mondjuk nem volt gondom eddig. Szoval ilyet sztetek honnan erdemes szerezni?
-a kabel nemtom mennyire fogja birni a gumis kabelekhez kepest amikhez szoktam, kicsit talan kevesbe gorbul konnyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Apple asztali gépek
- Formula-1
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- One mobilszolgáltatások
- Politikai mémek
- Elektromos autók - motorok
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/i5-G7/8GB/256SSD/Magyar)
- Palit 3070 Ti GamingPRO 8G
- Kedvező ár! HP Zbook 15 Workstation laptop (15,6FHD/i7-G4MQ/16GB/128SSD/Nvidia2GB)
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest