- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bajnokpityu #12999 üzenetére
grémmel takarísd, ahogy az esüstékszereket is. Fogkefével vagy fültisztítóval viheted fel.
Az esüstőzőtt kapcsolókat meg úgy szoktam beépíteni, hogy bekapcsolásnál egy kis áram üsse (kondit tesze mögé), így remélhetőleg hosszabb ideig él, bár azok jobban el is vannak zárva a levegőtől. Vettem egyszer olyan régi kapcsolót, aminek a lába erősen feketés volt, de szétszedtem és belül teljesen tiszta, csillogó maradt.Más hangja van az ellenállásoknak, integrált áramköröknek meg még inkébb, de a kondiknak is. Viszont nem a frekimenetük más!
Hogy akkor mi? ezt lenne jó tudni. A zenéhez képest túl egyszerű jelekkel márünk, ezért a mérésből nem lehet a hangkarakterre következtetni (THD, IMD stb-ből se következik szigorúan). -
SunSoul
tag
válasz
Szidol általános fémtisztító.
Az E10 belépő szint. Szerintem is csak ilyen kategóriájú fejesekhez vagy alaplapi hangkártya kiváltására ajánlható. 17kHz körül vághat, ami belépő szinten elfogadható. Nálam nem pattog, de pár nap használat után csere mellett döntöttem a hangja miatt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Valóban vágja, az Audinst mellett abszolút szembetűnő, a W1000X nem is igazán jó róla. Ár/értékben nagyon jó, de azért tudni kell a helyén kezelni.
Degeczi: és sikerült esetleg normális jacket is találni hozzá Kínában, vagy ugyanolyan kontaktos gagyit használnak, mint az E10-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest