- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
snagyz
csendes tag
Ahogy én tudom, a "hozzáértő" mérnökök nagyobb része nem egyszerűen nem hisz az ilyen jelenségekben, hanem egyenes tagadják a létezésüket. Én - mivel nem tartozom a hozzáértők táborába (nem vagyok pl. villamos mérnök) - azok táborát gyarapítom, akik elfogadják a tapasztalati tényeket akkor is, ha (még) nics rá magyarázatuk. Vagy két évtizeddel ezelőtt az akkori HiFi magazin hatására és nem kis kiváncsiságból elkezdtem "hallgatózni" és főleg akkoriban külföldön volt alkalmam nívós berendezéseket is meghallgatni (fontos egy megfelelően "magas" szinvonal, ahol már az ilyen kis különbségek is "játszanak"), amiből az a lényeg, hogy igenis a kábeleknek van saját hangjuk (nem zárom ki, hogy akár a tápkábeleknek is, bár én személyesen ilyet nem érzékeltem) és még akár az is érzékelhető, hogy egy berendezést hova tettünk, milyen az alátámasztás, egészen olyan dolgokat is kipróbáltam, hogy a cd-k élét befestettem vagy az lp alá filccel borított üvegtányért csináltattam és ezeket a változásokat a zenei hangképben érzékelni lehetett. Az más kérdés, hogy a javulás - sokszor romlás - megérte-e a befektetett energiát, pénzt stb. De minden esetben, ha különbőzően kis mértékben is, de volt változás. Ebből adódóan, ha valaki jól "hangolja" a rendszerét, akkor relatív kis pénzből nagy lépéseket tehet a saját izlésének megfelelően. Csak sajnos sokat kell próbálgatni és a kudarc ellen sincs biztosítás. Megtanultam, hogy nincs eleve jó rendszer, ebből következően eleve rossz sem (bár ez utóbbianak azért nagyobb a valószínűsége). Mi is itt ebben a körben ezt a "játékot" folytatjuk: próbálkozunk és megosztjuk a tapasztalatokat.
@devastnak: hogy kipróbáld a szerinted nem létező felbontásban rejlő lehetőségeket egyazon felvétel különböző felbontásokban (nem egyikből a másikba konvertálással):
[link]
kiváncsi vagyok mi a vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Futás, futópályák
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- PlayStation 5
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Oled + Pro Controller
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest