Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
A linkelt topikban kérdezz, ez zárva.
-
spyduck
nagyúr
Használd ezt a topikot: [link]
Másrészről pedig rakj fel egy EVEREST-et és nézd meg a windows eszközök között a hardver azonosító számát majd google--> hardverazonosító száma windows 7 driver download

szerk: Nekem is van ilyen notim, én még az XP-hez is nagyon nehezen tudtam BT drivert szerezni.
-
Bli92
tag
Üdv mindenkinek.
Sajnálom ha esetleg nem kellett volna új témát nyitnom de nem találtam megoldást a problémámra, ami a következő:
A gépemen (a téma címében említett noti) Win7 fut. A hozzá kapott eredeti lemezen található Bluetooth szoftver és driver nem kompatibilis az oprendszerrel, és sehol sem találok megfelelő "eszközöket".
Ha esetleg valaki tudna nekem megoldást eme problémára (azon kívül hogy tegyem fel az XP-t) akkor kérem jelezzen.Köszönöm:
Balázs
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i3-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i3-6G I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest