- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Sanyo
senior tag
-
Jim Tonic
nagyúr
-
Sanyo
senior tag
BT-s GPS-t ugyanúgy a SysOn cégtől ajánlanék, előtte azért tájékozódj hogy milyen véleménnyel vannak ezekről a típusokról, nem olyan túl nagy a kínálat, de szerencsére nem csak 1-2 féle bluetooth GPS kapható.

A CF kártyás tv vevőről vki írt a pdamánia fórumon, egyátalán nem dícsérőleg. Tényleg szükséged van rá? -
amargo
addikt
Levitték az árát?

ohhh meg néztem.. nem szakadtak bele.. 4e
Az nem sok..
Nekem a fórum motorja nem tettszik, de Menneisyys től sokat tudhatsz meg a készülékkel kapcsolatban. Tudod, hogy milyen felbontásokra képes? hogy egeret, billt is rá aggathatsz, hogy egy térkép szoftot nem csak 640x480ban tudod használni, sőt. láttam, hogy kellene Neked erre is. Olyan dolgokat írtak le ott, amelyeket itt nem tudsz meg..
Bővebben: link
itt írnak a VGAval kapcsolatban.. sokat!
Azta ezzel a CFel már tényleg tégla érzet lehet
KIváncsi lennék mit tudhat, lehet holnap utána nézek. -
Jim Tonic
nagyúr
Hogy maradjunka PDAmania-nál.
Én is ott keresgélek, csak a fórumja nem szimpi. Amőgy pont ma vitték ott is le a Loox 720-at, ugyanannyira, mint amennyiért én vettem. Csak a Mátrix68 olcsóbban kiszállította volna. Na mind1.
-
amargo
addikt
Régebben volt amikor én néztem, ezek szerint már nem olyan drága és miket tud a készülék? valami linket tudsz adni?
láttam is a hszedet, hogy miért nem akarod azt nézegetni, nem is nagyon értettem, de biztos meg van az okod, mint amit le is írtál. És én nem is azt mondam, hogy kötelező jelleggel olvazsd át az egész topicot, mert ott is lehet kérdezni és biztos vagyok benne, hogy értékelhetőbb választ kapsz mint itt.
nem is tudom.. nem tartod furcsának, hogy mindenki azt az oldalt ajánlja?
Ezt mint észre vételt írom, aztán kitudja
Ha gondolod ugord át amit írtam.
fura, most vettem észre.. egyből linket írtam az elején és nem azt, hogy írd le a paramétereit a készüléknek.
amargo -
Jim Tonic
nagyúr
4 elem TV módhoz kell, DVD-zéshez nem kell semmilyen elem. 28+ÁFA, az nem horribilis.
A fórumot előtted is belinkelte valaki. Neki is írtam, hogy én nem szeretem az idézős fórumokat, alig tudom átlátni. Ráadásul valami 2000hsz. van, könnyebb itt egy-két kérdést feltenni, mint átnyálazni az egészet.
Meghát ez is PDA részleg itt a PH-n, ezt is lehet futtatni. 
-
amargo
addikt
Szerintem olvasd át ezt a topicot, és akkor kb majdnem minden kérdésedre választ fogsz kapni és úgy álltalában elég sok válasz van ott.
Itt szerintem kevessen fognak Neked annyira kielégítően válaszolni mint ott, ha még utána lenne kérdésed.
Én személy szerint nem ajánlanám a CFes TV modult amikor legutoljára megnéztem az 1ik honlapon.. még leginkább teszt alatt volt és holibiris ára volt.. és az a 4ellem is édes kevés ahoz, hogy azon egy dvd végig nézz..
bár azóta sokat változhatott a technika
amargo -
Jim Tonic
nagyúr
Ezekre lehet elvileg soros GPS-t is, nem? Vagy nincs megfelelő illesztő? Mintha 6xx szériához láttam volna.
Ajánlanátok valami BT-s GPS-t? Nekem nem kell, hogy hordozható legyen, úgyis szinte csak autóban van értelme.
CF-be láttam TV modult. Állat. Video-in is van rajta, így akár DVD is mehet. Ha video funkcióban működik, táp se kell neki. TV módba négy cerkaelem. -
Sanyo
senior tag
Autóban szivargyújtóról megy...
A bluetooth GPS mellett szól, hogy nem csúfítja el a készüléket a CF kártya és az antenna. Engem mondjuk nem zavar, így legalább nem kell mégegy masinéria töltöttségi szintjét ellenőrizgetni, tartalék elemeket cipelni.
A fényerőt természetesen lehet állítani, félgőzzel nyilván tovább működik, alkalomadtán majd letesztelem.
A memória problémára a megoldás egy darab egy gigás SD kártya, azon már bőven van hely a térképeknek (Németország kb. 100 mega), sőt a fényképező CF kártyájáról is oda szoktam menteni a képeket. -
McPie
tag
-
McPie
tag
-
Jim Tonic
nagyúr
Én is ezt a GPS-t nézegettem, de batár drága. Pedig jó ötlet, akkor a térképek nem foglalnak memóriát, vagy nem kell kártyát cserélnem. Egy-egy térkép elég méretes tud lenni. Az a 3 óra elég kevés, sajnos.
Állítólag az ASUS 730-asa még rosszabb ebben a tekintetben. A HP4700-a meg már nagyon drága, és nincs rajta USB Host.
Nem tudom, hogy bluetooth vagy CF modult vegyek-e hozzá. Ezzel kapcsolatban ajánlás? -
Jim Tonic
nagyúr
-
Sanyo
senior tag
Aksi teljes fényerővel 3 óra körül, ha divx-et nézel rajta, netán a wlan vagy a bluetooth is megy, akkor valamivel kevesebb (figyelmeztet 20% körül ha jól emlékszem). GPS modulnak ezt vette drága kisöcsém: Bővebben: link. Mostmár olyan is akad, amiben 256-512 mega ram van a térképeknek. Én is bele vagyok esve...

[Szerkesztve] -
Krix
őstag
-
Jim Tonic
nagyúr
Megrendeltem. Nem volt olcsó, mit ne mondjak. Remélem, beleszeretek. Mondjuk már beleszerettem.

Tapasztalatok? Akku meddig bírja? Milyen GPS kiegészítőt? -
Sanyo
senior tag
A magyarítás nem ingyenes (de nem is drága
):
Bővebben: link -
aztec
csendes tag
-
Alex91
félisten
-
erte
csendes tag
Kaptam e FJ 720-at.
Nem kaptam hozza magyarnyelvu leirast.Honnan tudom letolteni?
Magyaritas utan merre menjek? -
Avicularia
veterán
pdamania.hu oldalon sokkal több tapasztalatot olvashatsz,mert az kimondottan pda oldal
-
Gazdi79
csendes tag
Telefonnak,
mert ugy tudom a Fujitsu-Siemens ajanl hozza egyun. AIR2CONNECT keszuleket (gondolom felarert) amibe lehet SIM kartyat tenni, van hozza tarcsazo szoftver es elviekben headsettel lehet vele telefonalni. Gondolom azert nehezkes, de ha valakinek van ezen iranyu tapaszatalata, ossza meg velunk! -
Alex91
félisten
-
Hypp
aktív tag
-
Gazdi79
csendes tag
Udv mindenkinek!
Ide varnam azon eszreveteleket, mennyire hasznalhato a nemregiben megjelent FS Pocket LOOX 720 telefonnak, PDA-nak, GPS-nek, milyen pozitiv es negativ tulajdonsagai vannak a kis keszuleknek.
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- DeskDisplay Crypto kijelző Bitaxe monitor (ESP32 OLED)
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- HP ProDesk 600 G4 SFF / i3-8100 - i7-8700 / NVME M.2 / DDR4 / USB Type-C / USB 3.1 / több db
- ÚJ ASUS CORE I5 14600KF GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 5600 1.0TB NVME SSD RTX 5070 12GB DDR7 2ÉV GAR
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- SzoftverPremium.hu
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)