- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
szinesbika
üzenetére
Ez megy most a METRO-ban ugye? Mennyi is kérnek érte?
Mert sokkal jobb vételnek tűnik a C19-4.
TN+Film kontra MVA. -
szinesbika
csendes tag
Sziasztok! Gondolkozom egy 19 inches Fujitsu Siemens Scaleoview C19-3 vásárlásán, és hiába néztem utána a neten, semmi használható infót vagy tesztet nem találtam.
Elsősorban az érdekelne hogy a 19 inches monitorok közül ennek a típusnak milyen a minősége és az ár/érték aránya.
Köszi! -
Racecam
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vicces kedvedben vagy?

-
veecaa
csendes tag
Miért?
-
(Kolombusz)
veterán
Hát én még 1 f-s tft-t nem vennék az biztos...
-
veecaa
csendes tag
Ma megszivatott ez a kis monitor: képernyő alján találtam egy fehér alapon fekete pöttyöt. Mondom: k.... jó ez!!! Már majdnem húzom a cípőm, vissza a boltba, mikor véletlenül meglöktem az egeret. A kis csúcsa volt a pötty!

-
veecaa
csendes tag
Tegnap megvettem metróba bruttó 75k-ért sulinetben. Nem volt szívem otthagyni ennyiért.
-
veecaa
csendes tag
Véleményeket kérek a moncsiról. Metróba sulinetbe 75 ezer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Beszámítás! Apple iPad 9 (2021) Wifi 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB FHD
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest