Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT

X-E5 tulajdonosok olvassák el: [link]
💸Cashback objektívekre : 2026.04.01 - 2026.05.31.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
válasz
turbulencia8
üzenetére
Milyen objektívvel használod bringázáshoz?
-
Matska
senior tag
Sziasztok!
Jól érzem, hogy a használt piac beleállt földbe? Nem csak amiket én hirdetek, de úgy an block nem nagyon látok nagy pörgést a Fuji-s hirdetések között. Vagy ez általános most a fotós cuccokkal?
Mostanában hátterébe szorult a fotózás, gondoltam racionalizálnék, csak nem igazán megy a dolog.
-
Matska
senior tag
Pénteken volt alkalmam végigtapogatni pár FF gépet, amik árban is ott vannak, amit hajlandó lennék kifizetni érte, mind 35mm-es obival, mint kedvenc mindennapi látószöggel.
Tl;dr: marad a Fuji, nem mintha nagyon váltani akartam volna, de kíváncsi voltam rájuk.Sarkos és szubjektív vélemény első benyomás alapján:
Z6III + Z 35mm 1.4 - színek oké, Af-től többet vártam, bár nagy és markos gépnek tűnik, de a markolat és a nem túl nagy obi között kicsi a hely.
R6II + 35mm 1.8 - nagyon jó fogás, igazán kézre áll, kellemes natúr színek, hangos AF. Nem olyan zümmögős mint a Fuji 35mm 1.4, hanem inkább reszelős, érces hangú, de legalább olyan lassú is, mint az említett Fuji. A hajtogatós kijelző borzasztó.
A7IV + 35mm 1.4 - nem kell nekem sok gomb meg bizbasz, de ez igazán mezítlábasnak tűnt. AF tényleg f@sza, fogás is nagyjából oké, de a döglött színektől nehéz volt elvonatkoztatni. Ezt adtam vissza leghamarabb. -
Matska
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Amit eddig próbáltam:
- classic 1.4 - karakteres, tűrhető élesség, elfogadható méret, egészen beesett az ára, nekem a WR hiányozna, csillagra nem oké
- F2 - a szürke eminenciás. Mindent jól csinál, csendes gyors, wr, kicsi, olcsó, elpusztíthatatlan, viheted bárhová. Cserébe "sötét", és meglehetősen csúnya külsőleg, karaktere nincs, háttérmosás gyakorlatilag nincs. Igazából olyan a bokeh, mintha egy rekesszel sötétebb lenne.
- 1.4 Mk2 - gyors, WR, éles, mindenhol, 0 aberráció, minimális karakter. Az ideálisnál hangyányit nagyobb, külsőleg (ránézésre) abszolút érdektelen. Drága, cserében nehéz eladni is.A magam részéről ha az F2 nem kacsacsőr alakú lenne, azt választanám. Most az 1.4 Mk2 van, marad is.
-
Matska
senior tag
válasz
pethob
üzenetére
X-T3 a nappali,és egy astro mod átalakításon átesett X-A5 éjszakára. A T3-mal amúgy szépen egyensúlyban van a 23-mas méretileg, meg eső is áztatta már.őket. Otthon megtörölgettem, és az élet ment tovább.
(Fókuszban az X-T2-vel is elvoltam, a Jpeg testreszabhatósága miatt viszont T5-re mennék, annyi pénzt viszont nem adok ki, egy mostanában sajnos elhanyagolt hobbira
) -
Matska
senior tag
válasz
pethob
üzenetére
Szentháromság:
- Samyang 12mm F2 - keveset is használom, akkor sem kell AF
- Fuji 23mm 1.4 LM WR - kellett valami fényerős, gyors mindenes, penge élességgel, ami "one and only"-ként is használható látószög
- Viltrox 75mm F1.2 - volt előtte 56 1.2 és 90/2 is, előbbi rövid volt még lassú, utóbbi az villám, de hosszú és sötét, hamar elszalad az ISO, a 75-ös meg mindkettőnek a legjobb tulajdonságait egyesíti (meg súlyra is kb annyi, mint a másik kettő együtt
)Váz: az én felhasználásomra tök mindegy őszintén szólva. Legyen benne WR, ami talán számít.
-
Matska
senior tag
válasz
mikrofon
üzenetére
A 13 1.4 igen penge, én a WR hiánya miatt menesztettem.
A 75 1.2 még rátesz egy lapáttal. Nekem érzésre a 35 1.4 karaktere, és a 90/2 élessége és gyorsasága.
Cserébe egészen drabális, ezt nem viszed magaddal csak úgy, hogy majd jó lesz valamire. Én legalábbis átgondolom, hogy tényleg fogom-e hasznàlni, mert ha nem biztos, akkor inkább itthon marad. -
Matska
senior tag
De minek kapcsoljuk be a PC-t, húzzuk át a rawokat, szerkesszük a nyerset, exportáljuk, és küldjük "mindenkinek aki szereti"?
Ehelyett egy minimálisan módosított CC vagy Eterna bőven elég nyaralásra/ ballagásra/ ismerős esküvőjére (nem hivatalos fotósként)/ családi képekre.Átpattintom telefonra, meg Drive-ra, aztán majd egyszer letöltöm backup-nak, ha gép elé keverednek, és el nem felejtem. Az esetek többségében csak rontok a kiinduló helyzeten, ha nekiállok csúszkákat húzogazni, ha nem asztrofotóról van szó.
-
Matska
senior tag
válasz
madgie
üzenetére
A T5 az, amibe nem tudok belekötni, a H2-nél a 2 féle vázat nehéz értelmezni, elég lett volna egy sport és videó centrikus 26-os szenzorral, kistesónak az S20.
A Tx0 és E vonal meg a belépő szintet képviselte, na de 6 kiló a belépő szint? Persze értem, hogy a 40-es szenzorhoz kell az IBIS a T50-be, de akkor tulajdonképpen mi, vagy ki a cél? Persze mindez az én nyűgöm, lehet, hogy rosszul értelmezem.
A Pro és E szériára kíváncsi leszek, hogy hogyan tovább, vagy lesz-e tovább. -
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Részemről a T4 lesz a következő, felbontásra bőven elég, de pont annyival tud többet Jpeg -ben, ami ahhoz kell, hogy a LR mobile-t is dobjam, aztán meglátjuk pár év múlva. Ha más nem, akkor GFX-el vigasztalódom

Szerk.:
Amikor megvettem Kalmár Lajostól az új 23mm 1.4-et, akkor letette elém a GFX 55 1.7-et a GFX100-al, hogy nézzem meg azt is. Hát mit mondjak, eléggé elrontotta. New gear day-t. -
Matska
senior tag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
A Sony A7C egész baráti méretű, és hosszas küzdelem után megtanultak aránylag kompakt fényerős objektíveket gyártani. Csak hát a színek... elég köpedelem.
A többinél is azt látom, hogy elég szimpatikus irányba mozdulnak, de a Fuji Jpeg-el azért még egyik sem versenyzik. Gyakorlatilag havonta egyszer ülök le a PC elé képeket kidolgozni, miután tejutat fotóztam, minden másra ott a Jpeg, amivel rengeteg időt nyertek. -
Matska
senior tag
Új belépőknek nem lesz könnyű elmagyarázni, miért szálljon be az X rendszerbe. Magamnak is csak az obisor és filmszimek az érv, de azért a T3-mat nem akarom 10 éves koráig megtartani.
Egy ideje az az érzésem, hogy irányt tévesztettek az X mount kapcsán, és mindig várom, hogy megcáfoljanak 1-1 bejelentésnél, de nem sikerül már sokadszor sem
-
-
Matska
senior tag
-
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
2 éve még volt 2 gyári, és 1 Patona Protect aksim. A 2 gyári lassan kimúlt, mostmár csak P. Protect van (3db), és simán bírják a végtelen timelapse-eket az éjszakában, órákon át.
-
Matska
senior tag
A Samy 12 AF ugyan az mint a manuális verzió.
A Viltrox messze a legjobb tud lenni a mezőnyben minden szempontból, de a decenterességet ellenőrizni kell vásárláskor.
A laowa nagyon szerethető a mérete, látószöge, élessége miatt, de el kell dönteni mennyire zavar a sarkon a 4,5 fényértékes peremsötétedés, ami sosem tűnik el teljesen.A 8-asra sok helyen azt írják, hogy jobb, élesebb mint a 8-16, és tegnap találkoztam Kalmárral, aki ugyan ezt megerősítette. Személyes problémám, hogy drága és sötét.
-
Matska
senior tag
Opticallimits számomra a mértékadó oldal, hogyha a száraz tények érdekelnek 1-1 objektív kapcsán. Ott a 27-es vilit már H2-vel tesztelték. Értelemszerűen azért nem fognak mindent újra letesztelni vele, ami már megvolt, meg natív Fuji obi nem is nagyon került hozzájuk egy ideje sajnos.
-
Matska
senior tag
Köszi

Nagyon zavar a WR hiánya. Rendszeresen kinthagyom hóban, fagyban, mostanában a harmat ül ki. Ez egy olcsóbb full MF obinál nem gond, de egy 170 ezres non WR obinál átgondolandó.
Amúgy a QC itt is hullámzó. Az enyém kicsi elhúzott az egyik sarokba, de együtt tudtam élni vele. Mazsié hibátlan ahogy láttam, a prospektusos tesztképekénél is jobb, szóval érdemes alaposan tesztelni, ha használtan veszi az ember.
-
Matska
senior tag
Jelen, köszönöm az ajánlást! Vicces ezt olvasni, mikor itt csattog mellettem a gép, a 12-essel az orrán

Stauffenberg:
A 12-es Samu valóban a legjobb budget alternatíva, sokadszor tértem vissza hozzá. Optikailag eljárt felette az idő, de teljesen használható! Egyik vele készült képemet APOD-nak is választották.
Ha mégsincs rá szükséged, el is lehet adni max pár hét alatt. Instán is, FB csoportokban is van sok-sok vele készült kép. -
Matska
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
"Magyar Fujifilm Fotósok Csoportja"
-
Matska
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Becsüld meg, az a legkisebb, és egyik legjobb 1.4-es üveg!
-
Matska
senior tag
Egy kis life hack, ha valaki pergear.com-ról akar rendelni (jellemzően Viltrox-ot).
Hétvégén összeraktam a rendelést, mindent kitöltöttem, de nem volt nálam az eurós bankkártya, így ott megszakadt a folyamat. Másnap jött egy személyes hangvételű e-mail, hogy sajnálják, hogy megszakadt a folyamat, remélik jól vagyok, és hátha az segít, megdobnak egy 5%-os kuponnal, a levél alján pedig nagy piros gomb, COMPLETE ORDER.Szóval ha valaki akár néhány tíz eurót spórolni, szánjon rá 1-2 napot.
Végül pergear.de-ről rendeltem (a levélen átsiklottam), de szerintem ott is működik, valamint a .com végű is áfa/vámmentes az elmondások szerint
-
Matska
senior tag
Másfél hónapja megrendeltem a 23 1.4 LM WR-t a Fotolustól. Azóta is várok.
Csak érdeklődök, más is járt-e így? -
Matska
senior tag
válasz
jaanoo89
üzenetére
Madgie-nak van 10-24 (igaz a nem WR de elméletileg ua. optikailag), meg T5 is, ha jár erre elmondja.
A 23/2 kifogható 100 körül használtan, a 90-es 200 felett használtan, nekem is ez a kettő van meg alulra egy Viltrox 13mm. Jól kiegészítik egymást szerintem. Bár épp a 23/2-t cserélem az új akciósra, de ugye a gyutáv marad.Lugosi: MPB témához: 23-ast pont nem ott vennék (az mindig van fent valahol aprón) de jött már onnan jó áron T2 + grip, és pl egy 10-24 WR sem tűnik rossz üzletnek onnan. Persze ki lehet várni egy hazai használtat, de nincs mindenkinek szabad fél-1 éve, amíg felbukkan.
-
Matska
senior tag
válasz
jaanoo89
üzenetére
- X-T5 - 820.000
- 10-24mm F4 WR - 300.000 ha e-infin.com-ról veszel szürkén újat, vagy mpb.com-on kicsit használtat
- 23mm F1.4 LM WR bomba áron van most vasárnapig - 265.000 Ft, de így szerintem feleslegesen van egy gyutávra 2 obi
- Fujifilm 33mm F1.4 LM WR - 300.000 szintén mpb-ről kicsit használt, vagy 40-el olcsób e-infin.com-ról, csak ott meg nincs készleten. Ugye ez lenne az, ami a mostani MFT 25mm utódja lehwtne
- Fujifilm 23/2 vagy 35/2 - kicsik, gyorsak, élesek, sterilek, 100 körül mennek használtan
- Fujifilm 50mm F2 - cuki de penge kis cucc, 100 körül általában akad használtan
- Fujifilm 90/2 - ez kicsit hosszabb mint amik most vannak neked, de érdemes megfontolniNem nagyon hallani decenteres fuji obikról, itt a csoportban felbukkant egy 10-24 még az előző (nem WR) szériából, az asszem gariba cserélve lett, de egyébként nem jellemző. A third party gyártóknál, főleg Samyang-gal voltak ilyen gondok, de mostanában talán ott sem.
-
-
Matska
senior tag
válasz
Rusher4587
üzenetére
Atya gatya! Meddig tarthat az akció?

Pont az ára miatt soha nem fordult meg a fejemben az új 23-mas, no de ennyiért???
-
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Egy sapkában utazik a hátizsákon belül. A hátizsák alját pedig egy vékony esőkabát béleli, immár 8. éve. Eddig csak kétszer kellett kivennem alóla.
-
Matska
senior tag
Legfőképp a méret. Egyre csak hízik a T vonal, és nem inspirál, hogy vigyem magammal bárhová is, pedig maga a gép mindent jól csinál: példás összeszerelés, minden kézre áll, minden programozható, minden gyors és jól működik, nem hezitál, két kártya, WR, nagy EVF.
Cserébe súlyos és nagy. No annyira nem, hogy markos legyen, és egy Viltrox 13-massal, vagy 90/2-vel ne lenne ugyanúgy orrnehéz, mint minden más, de annyira igen, hogy ne legyen kedvem hurcolni ide oda. Az a bajom, hogy még az all-roundernek használt 23/2-vel sem lesz kompakt. Nem akarom én zsebredugni, de valami kisebb, könnyebbre vágyom, így 2 hónap használat után.
Az X-E4-nél nagyon tettszik a minimál kockaforma, próbanapon volt nálam viszonylag hosszasan, és el tudnám képzelni hosszasabban, de még nem döntöttem cseréljek-e, vagy sem. Még hezitálok, mert a T3 napok alatt elmegy ugyan, de ha az E4 mégsem bejövős akkor az után nem kapkodnak annyira. -
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Na erre én is kíváncsi vagyok, ha már neten lőttem egy hibátlannak tűnőt, de nem lettünk barátok, úgyhogy elválnak majd útjaink jó eséllyel.
-
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Tavaly év vége körül volt kb. egy fordulópont, azóta a használt árak felfelé kúsznak, egyre ritkább az alkalmi vétel.
-
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Már az Eterna i s csak a H1-nek jutott, a többi X-Trans III nem kapta meg.
-
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
A bőrtokos az kb pont 1 éve volt, a gripes meg egy hete
-
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Értelek

Kb 120 lehet a T20 reális ára, a 150-et sokallom, 170-ért adtam el T2-t bőrtokkal, makulátlan állapotban, 220-ért T2+Vpb gripet akkumulátorokkal. (Mondjuk én eladni akartam, nem heteket ülni rajta
)
Amúgy valóban elég ritka jószág mostanában. -
Matska
senior tag
válasz
Stauffenberg
üzenetére
Ég és föld a különbség, a T20 az eleve egy generációval fiatalabb, mint a másik kettő, és árban, tudásban is nagyon messze elmarad, más szenzor, más processzor, nincs benne Eterna, Eterna Bleach Bypass, Classic neg., nem állítható a clarity, a color chrome, és még kismillió egyéb apróság.
Hogy vetődött fel az összehasonlításuk? Olyan mintha dönteni kéne az F Astra meg egy új hibrid Corolla között
-
-
Matska
senior tag
Várunk vissza mindenkit, legkésőbb a nyár végére
-
Matska
senior tag
válasz
Imilenni
üzenetére
Éjszakai égboltra szűkítve tudok válaszolni, a T2 javára:
- hajtogatós kijelző
- jobban húzható raw
- opcionális battery grip ha hosszasan kinthagynád
- WR - amikor kimegyek a kertbe a gépért hajnalban és csöpög róla a harmat, vagy kiült rá a zuzmara és minden kezelőszerv befagyott, akkor tudom igazán értékelni
- két SD kártya. Amikor reggel visszanéznéd az éjjel készült párszáz képet, de kártyahibát ír ki. Azt az érzést senkinek nem kívánom.Aláírásomban található linken akad pár nem túl friss, különböző Fuji gépekkel (E1, T10, T20, T2) készített, éjszakai égboltot ábrázoló kép, itt meg egy saját timelapse tavalyról, T2-vel: [link]
-
Matska
senior tag
válasz
toshiba300
üzenetére
Egy kisvaku vagy egy fix sem fog ártani beltéri családihoz. Ott nagyon gyorsan fogy a fény.
-
Matska
senior tag
válasz
toshiba300
üzenetére
Felesleges erre várni. Szerintem még legalább 1-2 év az új x100.
-
Matska
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Fujin is ugyan ez a metódus manuális fókuszra, illetve két állása van a belenagyításnak (kicsit meg nagyon
). Manuális fókuszhoz elgondolkodnék a T2, T3-on a jelentősen nagyobb EVF miatt.
Annyit megjegyeznék, hogy mostmár a Sigma, Viltrox, Tamron és Samyang is gyárt AF-es obejktíveket Fujira. Érdemes azokat is számításba venni. -
Matska
senior tag
Gyanítom a háttérmosásra gondolt a kolléga, csak nem bontotta ki a mondanivalója minden részletét, bár sejthető mire gondolt.
-
Matska
senior tag
válasz
DonRazzino
üzenetére
Emiatt nem kell még izgulnod. Mindkét objektív dslr-re való, Sony E bajonettes verzió sincs, nem hiszem hogy épp X bajonettre hoznák ki előbb a milcek közül.
Vagy egy Fringer adapter kell, vagy ha esetleg a Sigma kijön valami Fujira való MC11 adapterrel. -
Matska
senior tag
-
Matska
senior tag
válasz
DonRazzino
üzenetére
Ígéretesnek tűnik, én egy Laowa 9mm-t cserélnék le rá, ami tök jó, éles, meg ultrabrutálszéleslátó, de egy 1.4-es UWA elég elgondolkodtató.
Házasságszédelgőnek érzem már magam, mert minden szembejövő objektívnek örök hűséget fogadok, aztán fél év múlva kiadom az útját. Most a Laowa meg egy Samyang 135 van, amik nem tudják még, de válni készülünk
-
Matska
senior tag
Azt néztem, jön a 33 1.4-es 800 amerikai pénzért, ami számomra meg is felelne. A problémám az, hogy a 18 1.4 pl még mindig nincs e-infin, így esélyes, hogy ez sem lesz?!
-
Matska
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Szerintem akkor a T200-al elégedett lennél, a tizenéves Dslr-hez így is űrtechnika, de ha tudsz még spórolni hozzá, vagy van plusz tőke akkor az X-S10-ben szenzorban és kijelzőben is megtalálod amit keresel.
Alapzoomból a 18-55 2.8-4 teljesen jól használható. Ha kisebb kell akkor 15-45; ami fele áron van a 18-55-höz képest de sötétebb.
Még egy dolog: NE nézd a 18-55 bolti árát magában, 75-100 között van a reális használt ára és mindig van eladó. -
Matska
senior tag
válasz
Flashback
üzenetére
Röviden, előrébb lennél.
Új vagy használt, milyen objektívekkel és mit fotóznál?
A T200 árából (+/- némi pénz) kijöhet egy T20, T30, T2, E3, E4, annak függvényében, hogy milyen szolgáltatások kellenek, meg melyik tetszik külsőre. Új vagy használt? Kell-e gyors fókusz, időjárásállóság, hajtogatós kijelző, érintőképernyő, két kártyahely, bármi ami kimaradt? -
Matska
senior tag
válasz
excalibur36
üzenetére
E4 + 27mm f2.8 vagy X100V közül választanék. Inkább az utóbbi talán.
-
Matska
senior tag
válasz
excalibur36
üzenetére
Nem azért, de a Pro2-ről nem jut eszembe, hogy sokoldalú, kis méretű, jól használható gép lenne.
-
Matska
senior tag
válasz
randras_83
üzenetére
Nálam egy pre Ai 135 2.8 "lapul" itthon.
-
Matska
senior tag
Látom feléledt a topik, kérdezek is gyorsan.
Akkumulátort lehet valahogy ellenőrizni, hogy halódik-e vagy sem? Eddig a nem épp normál felhasználásnak tudtam be, hogy gyorsan merül (-10 fokban 22-23db 4 perces expót bír úgy, hogy EVF és LCD kikapcsolva), de tegnap átlagos használat mellett is gyorsnak tűnt a merülés üteme.Szerk.: Azt mondjuk már tudom, hogy egy portré markolat lesz a hosszú távú megoldás.
-
Matska
senior tag
válasz
DonRazzino
üzenetére
Az objektíveket szerintem pont eltalálták. A 27-esben mindent javítottak ami miatt sírtak régen és a régi sem 150 euróról indult.
A másik meg végre egy megfizethető, hosszabb és WR. Sokan vártunk ilyenre.
Jövőre jön a 150-600, vagy ott a 200/2 + telekonverterek ha fix meg fényerő kell, csak győzd megfizetni. -
Matska
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Köszi! Postaköltség az mennyi volt, és melyik futárcég hozta?
-
Matska
senior tag
Úgy néz ki elmegy a T20. Valaki vásárolt már bármit mpb.com-ról?
-
Matska
senior tag
Csaxólok, 427 euró a 16-80 eglobalon, itt még nem köveznek meg érte

-
Matska
senior tag
válasz
Freerider89
üzenetére
Fb-on van a Magyar Fujifilm Fotósok Csoportja, ott van néhány ex Pentaxos, kérd ki a véleményüket, milyen volt a váltás nekik. (spoiler: elégedettek
) -
Matska
senior tag
válasz
Freerider89
üzenetére
Leírtak alapján szerintem így nézne ki Fujin, ami neked kell:
- T2 + 18-55 (ez nem WR) + 35/2 wr
- T2 + 16-55 vagy 16-80 - ezek mellé viszont nem fér bele semmily fix a 400-as keretbe.
- a T3 az 3 kiló használtan, objektívre alig jut
- T20 v. E3 mellé egy szép objektív sor beférhet, de ezek a vázak nem időjárás állóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Látásjavító szemműtét
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

X-E5 tulajdonosok olvassák el:
)
)
)

hemaka