Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorgo
őstag
Egész konkrétan a relatív új 17-70-nel kéne lődözni vele, pont azzal amit nemrég vettem. El akarom dönteni, hogy maradhat-e vagy váltok 16-55-re.
2 választ is keresek: eladtam a 23/f1.4-et, mert néha teljes képes életlenséget produkált az X-S10-en. Na most hasonlóan jártam a 17-70-nel is, amivel kapcsolatban további kérdéseim is lennének.
Feltevéseim: a váz bassza el, konkrétan a stabival van adott esetben valami gebasz. Ezt kéne megerősíteni/cáfolni. Illetve azért nem vagyok hanyatt esve a 17-70 élességétől, lehet, hogy menni fog (?). És persze emiatt lehet, hogy nem is az üveget hanem a vázat kell leváltanom. Remélem nem mindkettőt...
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Sony FE 24-70mm F2.8 GM II
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel -Újszerű-
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest