Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Spoiler.
Most volt időm megnézni az utolsó pár részt. Na ez az évad is kritikán aluli lett. Én úgy tapasztaltam, hogy amelyik sorozatba belerakják az időhurkos ostobaságokat, azok mindig eltűnnek a süllyesztőben. Egyáltalán nem tetszett, hogy hangulatilag a Lostra kezdenek hajazni. Olivia remote managementtel lekapcsolja turmixgépet WTF?
Hoznák vissza az első évad feszültségét. Fejlesztenék Olivia telekinézisét, és pyrokinézisét és lenne belőle valami Interuniverse Heroine.
Ja és a cotrexiphan kísérleteket az első évad szerint azért kezdték el, hogy védekezzenek a vörös univerzumból küldött katonák ellen. Erre a 3. évadban, meg kiderül, hogy a cortexiphan kísérletek miatt tudta meg Walternate, hogy egyáltalán létezik kék univerzum. Most akkor mi?
Szóval nem vagyok megelégedve a sorozattal.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Parfüm topik
- Facebook és Messenger
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- E-roller topik
- Ötmillió példánynál jár a Crimson Desert
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 23 akkuciklus - 27% ÁFÁS (0358AB)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iPhone 16 pro 128GB Sivatagi Titán - 27% ÁFA (0395)
- 27% - Samsung Essential S3 S27D366GAU Ívelt VA Monitor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1i - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest