Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Spoiler.
Most volt időm megnézni az utolsó pár részt. Na ez az évad is kritikán aluli lett. Én úgy tapasztaltam, hogy amelyik sorozatba belerakják az időhurkos ostobaságokat, azok mindig eltűnnek a süllyesztőben. Egyáltalán nem tetszett, hogy hangulatilag a Lostra kezdenek hajazni. Olivia remote managementtel lekapcsolja turmixgépet WTF?
Hoznák vissza az első évad feszültségét. Fejlesztenék Olivia telekinézisét, és pyrokinézisét és lenne belőle valami Interuniverse Heroine.
Ja és a cotrexiphan kísérleteket az első évad szerint azért kezdték el, hogy védekezzenek a vörös univerzumból küldött katonák ellen. Erre a 3. évadban, meg kiderül, hogy a cortexiphan kísérletek miatt tudta meg Walternate, hogy egyáltalán létezik kék univerzum. Most akkor mi?
Szóval nem vagyok megelégedve a sorozattal.

Új hozzászólás Aktív témák
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 7 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nintendo Switch Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest