- Soha többé UPS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csataálca
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD #2613 üzenetére
Képemen a hint-ben látszódik, hogy -állítólag- 2020 óta van forgásban ez a felület... és én is csak a héten, múlt héten kaptam meg -szóval nagy passz, hogy mi folyik itt...
Vagy csak pont akkor, mikor kijött a 99-es FF, vagy amiatt/azáltal (annak valamilyen változása végettl) kaptam, mert míg 98.x-es verzióval próbáltam belépni nem tudtam mappák közt váltani, mert mindig az alap landing mappát töltöte be. 97-ben ment minden. Vagy valami miatt nem triggerelődött valami 97-ben és előtte, vagy 98-ccal már talán engedtek volna, csak valami félrement, és 99-cel megoldódott. Mikor 99-en beléptem az új-új fogadott, és nézegetve a menüket visszaálltam, akkor 99-en nem ment a régi-új, 97-en kellett újra beállítanom az új felületet, amit oldalfrissítve a 97 1-2. próbára nem kezelt, csak utána.
Lehet, hogy majd megint nézek egy kört, hogy 97.x,98.x, és 99-es ff viszonylatában számít-e hogy melyik melyik verziót használja, mert lehetséges, hogy valami böngészős cucctól is függ... bár furcsálnám.
(Mondjuk keveredtek múlt év végén szűrőim úgy össze, hogy ki kellett törölnöm őket. 1 hónapig a support nem válaszolt, utána meg azt ajánlották, hogy "próbáljak ki másik böngészőt, meg ürítsem a sütiket", mert az megoldhatja, a freemailes szűrőket, és mappakezelést. Ja hát logikus...- szóval kinézek onnan már bármit)
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! POWERCOLOR RED DEVIL RX 6800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Challenger OC RX 7800XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GAINWARD PHANTOM RTX 3080 10GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound Blaster Z
- Nintendo Switch 32+64GB CFW+OFW Tinfoil Hekate okosított újszerű állapotú!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest