Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Hát akkor ez érdekes... meg nem mondom már hány éve van freemailes fiókom, bár igaz, hogy csak egy darab, de azt viszont szinte minden órában használom és folyamatosan érkeznek rá levelek. Amíg a webes felületén keresztül léptem be nekem is folyamatosan dobott adatbázis hibákat és egyéb változatos üzeneteket, de aztán átpártoltam a Live Mail-re (POP3-ra) és azóta egyszer nem volt gondom vele. Akkor is működött ez a megoldás, amikor weben hibaüzeneteket kaptam. Persze küldeni saját céges SMTP szerverrel küldök leveleket, tehát a freemail nálam csak tároló, de az is csak addig, amíg POP3-al lerántom a leveleket a saját gépemre. No meg azt is meg kell említenem, hogy van egy új üzenet ellenőrző kis programom (PopTray), ami 5 percenként lekéri az új üzeneteket POP3-ról és az is mindig jól működik a freemailes fiókkal.
Lehet csak szerencsém van (ez az első dolog, amiben igen
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)