- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
Új hozzászólás Aktív témák
-
chungee
addikt
Sziasztok! Nagy próblémám van, most naon letört vok, nemtok fogalmazni, ezért beillesztem. Amit nehezen megírtam az info@freemail.hu-nak.
Tisztelt Freemail!
Utoljára tegnap (jún.22) délután be tudtam lépni a fiókomba melynek azonosítója: @freemail.hu. Estére már hibás jelszó vagy felhasználónév hibával nem enged be. Mindezt otthonról tettem. Sajnos a jelszóemlékeztető nem működik, pedig emlékezetem nem csal, én beállítottam. Ez a cím (gmail amiről írok) másodlagos vagy továbbítási cím, nem emlékszem pontosan. Elképzelhető, hogy illetéktelen kezekbe került a fiókom? Hogyan, amikor otthon voltam? Otthonról használtam aznap? ESET SMART SECURITY védelmi rendszerem van napi frissítéssel. Nagyon fontos anyagok vannak abban a fiókban, az életem. Kérem segítsenek.
Üdv,
Küldtem a freemail-es fiókomhoz mail-t és az tökéletesen továbbította a gmail fiókomhoz. Nemtom ez jelent-e vmit
Szerintetek télleg baj van
Reggel 7 körül küldtem nekik, eddig semmi válasz 
Új hozzászólás Aktív témák
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- Hisense LCD és LED TV-k
- ASUS notebook topic
- Iqos cigaretta
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- iKing.hu Apple iPhone 12 128GB White használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintetek télleg baj van