- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egoistus
tag
válasz
hoffman_ #669 üzenetére
Szia ez a rezgés xl-ben nálam is volt de valamit addig pakolgattam játszottam a csavarokkal míg el nem múlt most csendben van mind a 4 vinyó.
Ezelőtt egy htpc-szerü házam volt egy silverstone lc-17 asztalon tartottam, na az bugott-morgott mindent csinált, egyszerűen az asztal felerősítette a hangját. Olyan 5-6cm-es szőnyeg polyfoam kombóra tettem végül úgy volt csendes.
Az xl most földön van este mikor csend van a monitorom sípolása lett már zavaró amit eddig nem is tudtam hogy van, így azt gondolom az xl még mindig jó kis ház, megérte.
Egy érdekes dolgot fedeztem fel, a porszűrő ami a tápnál van alul mióta megvan a ház soha nem volt igazán poros, egyszer tisztítottam csak ki viszont ami a vinyókat hűti na az kb hetente csurom pór. Ezzel ez az alsótápos földről szívó port összeszedő elképzelés megbukott.
-
egoistus
tag
Sziasztok.
Én is beléptem a klubba egy fractal design define xl b.p.-el.
Szép is nagy is praktikus is, összehasonlíthatatlan egy chieftech dragon csak nagy volt, a silverstone lc-17-em meg csak szép volt de túl kicsi.
Ajánlom mindenkinek nagyon szépen ellehet rendezni benne mindent pillanatok alatt beleköltöztem és pillanatok alatt változtathatom is.
Egyedül egy gondom van hogy valamelyik vinyóm morog amit ha lesz egy kis időm utána járok az okának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest