Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sosem értettem ezeknek a fanless tápoknak a lényegét, mi haszna van, ha úgyis kell házventi, ami szellőzteti?
Hogy valami érdemlegeset is hozzászóljak:
Nekem Be Quiet Straightpower E9-450W van és ennek a tápnak a ventije a leghalkabb a házamban, tehát a
CPU venti, a 3x Fractal Silent R2 120mm illetve a Fractal Silent R2 140mm illetve a Videókártyám 2db ventije is hangosabb mint a táp ventije... Sőtt a TV-m inverterzaja is jóval hangosabb.
Addig amíg nem lehet megcsinálni, hogy a komplett ház ventimentes legyen, nem értem mi haszna van egy kívülről szellőztetett tápnak?
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Define Mini házam van, amelyet az iPonnál vettem, még garanciális.
az a problémám, hogy a ház elejében található két ventillátor-beépítőkeret amelyek egyben ventillátor szitaként is funkcionálnak, elromlottak (illetve csak az egyik, a másik pedig határon táncol).
A meghibásodás pedig annyi, hogy a szita kinyúlt, bedudorodott és néha már beér a ventibe (szintén Fractal Designe venti) amely ettől daráló hangot ad ki, amely számomra nem illik bele a csöndes ház koncepciójába.
Itt van kép is: Katt
ezeket a dolgokat jeleztem az iPonnak, de ők azt akarják, hogy az egész házat vigyem és akkor majd a beszállítóval kitalálják, hogy mi legyen. Ezt kicsit nonszensznek tartom, a házban van a konfigom, amit nem akarok nélkülözni, másrészt van vagy 10Kg.
Van valakinek tapasztalata, hogy mit tudok tenni?
Verjem az asztalt az iPonnál, vagy esetleg írjak a Fractal Design-nak?Előre is köszi a válaszokat!
J.Itt az iPon válasza:
A komplett házra szükség van az ügyintézésnél. Sajnos beszámításra nincs lehetőség, mivel a ház tartozéka a ventilátor külön ára nincs neki. Amennyiben visszajuttatja a komplett házat tartozékaival továbbítjuk a beszállító felé aki javíthatja vagy cserélheti a hibás ventilátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest