- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
Sosem értettem ezeknek a fanless tápoknak a lényegét, mi haszna van, ha úgyis kell házventi, ami szellőzteti?
Hogy valami érdemlegeset is hozzászóljak:
Nekem Be Quiet Straightpower E9-450W van és ennek a tápnak a ventije a leghalkabb a házamban, tehát a
CPU venti, a 3x Fractal Silent R2 120mm illetve a Fractal Silent R2 140mm illetve a Videókártyám 2db ventije is hangosabb mint a táp ventije... Sőtt a TV-m inverterzaja is jóval hangosabb.Addig amíg nem lehet megcsinálni, hogy a komplett ház ventimentes legyen, nem értem mi haszna van egy kívülről szellőztetett tápnak?
J.
-
joysefke
veterán
Sziasztok!
Define Mini házam van, amelyet az iPonnál vettem, még garanciális.
az a problémám, hogy a ház elejében található két ventillátor-beépítőkeret amelyek egyben ventillátor szitaként is funkcionálnak, elromlottak (illetve csak az egyik, a másik pedig határon táncol).
A meghibásodás pedig annyi, hogy a szita kinyúlt, bedudorodott és néha már beér a ventibe (szintén Fractal Designe venti) amely ettől daráló hangot ad ki, amely számomra nem illik bele a csöndes ház koncepciójába.
Itt van kép is: Katt
ezeket a dolgokat jeleztem az iPonnak, de ők azt akarják, hogy az egész házat vigyem és akkor majd a beszállítóval kitalálják, hogy mi legyen. Ezt kicsit nonszensznek tartom, a házban van a konfigom, amit nem akarok nélkülözni, másrészt van vagy 10Kg.
Van valakinek tapasztalata, hogy mit tudok tenni?
Verjem az asztalt az iPonnál, vagy esetleg írjak a Fractal Design-nak?Előre is köszi a válaszokat!
J.Itt az iPon válasza:
A komplett házra szükség van az ügyintézésnél. Sajnos beszámításra nincs lehetőség, mivel a ház tartozéka a ventilátor külön ára nincs neki. Amennyiben visszajuttatja a komplett házat tartozékaival továbbítjuk a beszállító felé aki javíthatja vagy cserélheti a hibás ventilátort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- DUNE médialejátszók topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Futás, futópályák
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Update 09.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Xiaomi Redmi Note 14 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest