- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kissjeno
tag
válasz
hoffman_ #663 üzenetére
Nekem is rezonáltatják a házat a vinyók, engem is idegesít, Az a furcsa, hogy amikor megvettem a házat akkor semmilyen rezgés nem volt utánna pedig megjelent és most is búg.
Nekem 2 vinyo van és arra gondoltam, hogy ezeket kellene külön vinyotartóba tenni mert összerezonálnak de még lusta voltam kipróbálni. Ha más nem akkor a te módszerd lesz.Körülbelül így 4-5 hónap használat után már lehet, hogy nem vennék ilyen házat.
Egy pár negatívum:1. a ventillátorok iszonyú hangosak teljes fordulaton, kb. 600-ra leszabályozva nem veszélyes
2. a vinyók rezegnek ahogy te is mondod
3. nekem az előlapi fejhallgató csatlakozásnak széttört a jack aljzata pedig szerintem nem is erőszakoltam meg (ez azóta sem működik)
4.kár, hogy lyukacsos a teteje mert rengeteg zaj kijön rajta
5. az előlapi rács nagyon poros tud lenni és körülményes takarítani
6.az előlapi USB2-USB3 külső HDD-vel nem akar rendesen működni időközönként szétkapcsolgat (Bár itt valaki, azt mondta, hogy ez inkább alaplap probléma de valahol azt olvastam , hogy azért is lehet mert túl vékony az előlapi USB kábel és emiatt leesika feszültség a kábel végére.Azt gondoltam , hogy 25000 Ft-ért talán minőségibb házat kapok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Szólánc.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest