- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- ldave: New Game Blitz - 2025
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mian
aktív tag
#824: Úgy értem igen, azt megköszönném.
#825: Értem, akkor venni kellene egy 2.-at ha felülre szeretném pakolni őket, már ha megoldható, bár gondolom megoldható.ui.: gondolom ha optikai alá akarnám mind kettőt, mert mintha már láttam volna valahol ilyet, akkor a hdd menne a keretbe, alá pedig az ssd a levegőbe, mert mintha lenne még két lyuk alatta ahova fel lehetne fogatni, bár nem valami bizalom gerjesztő
de olvastam, hogy sokan csak "lógatva" tárolják mert súlya nincsen
...optikain még erősen gondolkodom hogy rakjak-e bele, mert a mostanit sem igazán használom, most vettem pár nappal ezelőtt 4 db dvd-t, hogy azért legyen itthon, és meglepődve tapasztaltam, hogy 300huf egy darab.....utoljára akkor vettem amikor még 150huf volt egy verbatim a madaras tacskóba
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Medion ház
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- Sérült! Corsair Icue 5000X Fehér Számítógépház! Olvasd a hirdetést!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest