- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: MS Office365 Linuxon
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Írtam a Hardverker-nek a garancia miatt, azt mondták vigyem be... na most ehhez semmi kedvem, így egy kicsit még szenvedtem vele.
Kiszedtem mindent belőle, hogy legyen bőven hely variálni, majd beraktam az alaplapot, de nem rögzítettem. Beraktam a VGA-t is, rögzítettem a hátlaphoz, majd ezek után próbáltam lyukra illeszteni az alaplapot. 30 perces szarakodás után nagy nehezen találtam egy olyan "pózt" ahol minden csavart a helyére tudtam szenvedni úgy, hogy a VGA is rendesen a foglalatában legyen, és a hátlaphoz is tudjam rögzíteni.
Végül is sikerült kompromisszumos megoldást találni, de pont nem ezt várnám egy 40000.- Forintos háztól. Szemmel látható eltérések voltak a lyukaknál, ami szerintem durva hiba.
Most így ebben az állapotban a helyzet nem annyira durva mint a képen amit linkeltem. Volt júzer error is a dologban elismerem. Más kérdés, hogy a teljesen no name gagyi kis házikómban minden passzolt elsőre, így megszokásból úgy pakoltam be a dolgokat ahogy éppen kézre esett. Nem gondoltam volna, hogy a hátlaphoz kell igazítanom az "alapokat".
Ettől a történettől eltekintve elégedett vagyok a házzal, kb azt kaptam amire számítottam. A ventilátorok halkak, de nagyon gyengék... ezek nyárra biztos cserére szorulnak majd.
Remélem a balul sikerült első randi után boldog házasság lesz a dologból!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest