Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Beni2360 #9352 üzenetére

A kommentekben találtam:
    1. A teflon rendkívül ellenálló anyag,kivéve a fizikai behatásokat pl.: karcolás.A zsíroldó nem károsítja.Én is rendszeresen használom,semmi bajuk tőle.
    2. Egy hiperszuper amerikai teflonos tepsim volt - Well Done-os kezelés után úgy nézett ki, mint egy leégett fürdőző.... Tenyérnyi darabokban hámlott le róla a teflon. :-(
    3. Sokáig ne hagyd rajta, nekem lemarta a teflon bevonatot a tepsiről (nem kínai gagyi volt)

A welldone-t használtam eddig, de most egy újat vettem kipróbálni, de eddig nem vagyok vele igazán elégedett: a spriccelője nagyon tré, nem porít, úh kiöntöttem tálkába, onnan vittem fel szivaccsal, de nem lett tiszta. Jó, lehet, h a Wd se csinálta volna jobban, mert a bérlők évekig nem takarították le a tűzhely felett, de azzal megszoktam, h leszedi, másrészt az a bőrömet is leszedi, van pár pöttyöm fröccsenéstől...

Amúgy az ilyen vastag zsíros izéket úgy szoktam leszedni, h a legsimább pormosószerbe áztatom be, és fél nap után már úgy elmosódik, mint a kisangyal. Csak a teflonra eddig ezt se mertem ráereszteni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés