- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Beni2360 #8503 üzenetére
Én egyre több gyömölcsöt és zöldséget eszem, sokszor csak magában salátaként.
Banánhoz jó az alma, körte, narancs, szőlő, áfonya. Próbálok egy keményebbet és egy édesebbet választani és csak kettő összekeverni, hogy változatos legyen.De zöldségből is többet eszem és húsból, köretből kevesebbet. De nem szoktam méregetni, amikor kiszedem a húst meg a köretet, akkor annak harmadát szépen visszateszem, és megy mellé sok zöldség. Van amikor csak 1-2 db paradicsom, van amikor 1 kicsi paradicsom, kicsi paprika, vagy éppen saláta uborkával. De volt már, amikor egy jó nagy marék savanyú káposztát szedtem még a csirke rizs mellé, vagy a rizibiziben több volt a borsó, esetleg bomba, répa.
Ilyenkor nem vagyok kajakómás utána, jobb a gyomromnak és a fejemnek is, annyira meg eltelít, hogy egy darabig nem, leszek éhes. Bár én képes vagyok enni 3 óránként, van amikor megy 2x eszem egy nap.De van amikor csak simán csinálok salátát mindenféle zöldségből, esetleg még bele kis sonka sajt + csinálok majonézes / olajos öntetet.
De a tésztasaláta is nagyon könnyű, viszont laktató, igaz a tészta szénhidrát, szóval abból is inkább kevesebb legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen routert?
- Apple asztali gépek
- Mozilla Firefox
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Bosch MC812M844 MultiTalent 8
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÚJ Besen BS20 22kW APP smart elektromos autó töltő 2év gari
- NESCAFÉ Dolce Gusto GRANDE INTENSO kávékapszula
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest