- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
- Bevezetés a wokok világába
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyávogi
tag
Nekem mindig bejön tojáspucolásra, az alábbi módszer:
tojást hidegvízben kezdem főzni, ha kész, hidegvízbe hirtelen zutty, majd a kihűlt tyúktojadékot, minden irányból odakocogtatom, egy pici helyen leszedem a héját, belefújok, egy jó erőset, hogy elválasszam a hártyát, a fehérjétől. Innentől elvileg tök egyszerűen lejön a többi rész. Gyári tojások már csak azért is ilyenek, mert előszeretettel spórolják ki a takarmányból a mészkrittet...
Geot: örülök -
tökfey
tag
Hál'Isten nekem nem kell tojást boltban vennem.... Nem voltam nagy fizikából, sőt -szégyenlem, de buktam is-.....de próbáld meg úgy, hogy miután megfőtt a tojás, egy kicsit megkocogtatod, hogy a héja megrepedjen. Csak ezután tedd hideg vízbe. Így a víz beszivárog a héj alá és
-lévén a víz hideg, a tojás pedig meleg- kicsit összehúzza azt.
Egy hölgy ismerősöm ajánlotta ezt a módszert, de még nem volt alkalmam kipróbálni.
szerk.: csatlakozom csapos2-höz. Én azt hallottam, hogy a friss tojást jóval nehezebb pucolni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest