Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz
kmarci25 #4179 üzenetére
Köszi!
------
Köszönöm a rántottás tippeket is. Ha szalonnán sütöm, akkor szintén nem ízlik, semmilyen émelyítő lesz, kicsit parqdox, de így van
Az biztos, hogy nem sütöm túl, az nem szokott gond lenni. Nem tudom, hogy az a szállodai milyen lehetett, lehet, hogy a mennyiség is számít, mert oda ugye kivisznek egy ilyen nagy fém akármivel, az egyébként inkább szilárd volt, minimális lágyabb részekkel, de nem túlsült szilárd kemény. Lehet, hogy a hitvány bolti tojások is közrejátszanak a sikertelenségben. Próbálgatom majd, csak sajnos nem nagyon van már kedvem hozzá. De mondjuk mostanában már a tojást meghámozni sem tudom, egyszerűen alig akar lejönni a héja, régen volt, hogy kb egyben lejött. Nem értem ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest