Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
MrSealRD #4113 üzenetére
Ezt szakmaisággal kéne megtámogatni, hogy mitől számít profinak a magas hidratációval való foglalkozás. Erre vonatkozóan te sem írtál semmit. Az meg, hogy a folyékony állag kicsúszik a kezemből ha nem vagyok elég gyors...nos inkább fizika...
Épp, hogy nem a gyorsaság számít, hanem ez, hogy olyan feszültséget tudnak belevinni, amitől lesz tartása. És ehhez kell a gyakorlat, meg az ügyesség, meg a tudás.
Nem a magas hidratációval való foglalkozás a profizmus, hanem a képesség, hogy abból is jót hoz ki. Ezt asszem harmadszorra írom le.
De akkor tőled is kérdezem, hogy mitől tartasz profinak egy péket? Mert finomat süt? És ki szerint finomat?
Szerintem továbbra is attól, hogy képes olvasni a tésztát, tudja, érzi, hogy mikor mit kell csinálni vele és pontosan hogyan hogy abból jó minőségű végtermék szülessen. Ez persze alacsony és magas hidratációnál is fontos, de magas hidratációnál nehezebb, gyakorlottabbnak kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest