- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
krizmo_ #3157 üzenetére
Tuti módszer sajnos nincs. Azt megpróbálhatod, hogy mielőtt dagasztanál, 3-4-szer frissíted a kovászt, rövid időközökkel, 6-8 óránként, és nagyon friss kovásszal dagasztasz. És/vagy keményebbre eteted, 50% vízzel, vagy lievito madre-t használsz (ami egy speciálisan etetett, tárolt kemény kovász), ez utóbbit meg én is ki akarom próbálni.
Ha túl érett a kovász akkor elég savanyú, illetve minél hígabb, annál savanyúbb.A kenyered szép lett megint, innen látni, hogy finom is.
Miben sütötted? Picit mintha nem tudott volna nyílni, de ezek már nüanszok. (Az ilyenekre szokta azt mondani a nejem, hogy hagyjam abba.
)
Én nejlonszatyorban tartom.
Tudom, hogy ez így nem autentikus, de a már linkelt könyvben olvastam, kipróbáltam és bejött. Kb. egy hétig jó, alig szárad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest