- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönöm szépen!
Hozzávalók:
400 g Garat KBL 100 (királybúza liszt)
100 g Garat BL 200 (teljes kiőrlésű liszt)
300 ml víz
180 g 100%-os hidratáltságú (all in one) kovász
9 g sóA lisztet vízzel összedagasztattam, ezt 30 perc autolízis követte, majd hozzáadtam a kovászt és a legvégén a sót.
A tésztát egy tálba tettem, amit kb. evőkanál olajjal kikentem (szőlőmagolajat használtam, de olívaolaj is jó), aztán 30 percenként volt 3 szirom hajtogatás, és a végén coil.
Megformáztam, és ment a 4C fokos hűtőbe, ahol 14 órát töltött, aztán szobahőn még további 2 órát, és ment a 250 fokos előmelegített sütőbe, amibe volt bekészítve egy kis tál víz is, és mellé dobtam még egy jégkockát. (Ami nem sokat ért, de gondoltam kipróbálom.)
10 percig sütöttem 250 fokon, majd levittem 230 fokra, és további 35 percig sütöttem.Ebből a mennyiségből egy 830 grammos kenyér sült ki.
Ha esetleg valami kimaradt, vagy nem stimmel jelezzétek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 24.600 Ft / szett - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest