- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ramoskaa #12617 üzenetére
Ezekről le kell égetni a gyári, rozsdásodást gátló bevonatot mindenképpen.
Szóval kiégeted, míg meg nem változik a színe, először sötét lesz, aztán kivilágosodik, talán ilyen kékes lesz. Ha gondolod, kis hűlés után elmosogathatod, de aztán, mint ahogy minden használat utáni nem mosogatószeres mosogatás után, újra fel kell forrósítani és vékony rétegben rá kell égetni étolajat. Ez védi meg a rozsdásodástól és képezi hosszabb távon a patinát.
Én pl konyhai törlőkendőre tettem kevés olajat és a felforrósított wokot átkentem vele, szépen füstölt, szóval ablakot is nyitottam hozzá. -
totron
addikt
válasz
Ramoskaa #12617 üzenetére
Félkegyelműek szuperfegyvere a bikarbóna a mindenre is, nem értik a természettudományokat, rájuk ne hallgass. Beavatáshoz jó a krumplihéj, azt ki tudod utána dobni, de mehet bele bármi, ami hőközlővé teszi a wokot (ha nem közlő, akkor hajlamos ugye vetemedni). Küldd meg így az elején, de az elkövetkezendő, többedik felhasználásokkal fogja bevégezni magát egyébként a folyamat teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EA Sports WRC '23
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eredeti játékok OFF topik
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5511 - i7-10850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- AKCIÓ! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest