Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Ezekről le kell égetni a gyári, rozsdásodást gátló bevonatot mindenképpen.
Szóval kiégeted, míg meg nem változik a színe, először sötét lesz, aztán kivilágosodik, talán ilyen kékes lesz. Ha gondolod, kis hűlés után elmosogathatod, de aztán, mint ahogy minden használat utáni nem mosogatószeres mosogatás után, újra fel kell forrósítani és vékony rétegben rá kell égetni étolajat. Ez védi meg a rozsdásodástól és képezi hosszabb távon a patinát.
Én pl konyhai törlőkendőre tettem kevés olajat és a felforrósított wokot átkentem vele, szépen füstölt, szóval ablakot is nyitottam hozzá. -
totron
addikt
válasz
Ramoskaa
üzenetére
Félkegyelműek szuperfegyvere a bikarbóna a mindenre is, nem értik a természettudományokat, rájuk ne hallgass. Beavatáshoz jó a krumplihéj, azt ki tudod utána dobni, de mehet bele bármi, ami hőközlővé teszi a wokot (ha nem közlő, akkor hajlamos ugye vetemedni). Küldd meg így az elején, de az elkövetkezendő, többedik felhasználásokkal fogja bevégezni magát egyébként a folyamat teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- M4 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB SSD 27% ÁFÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás
krizmo_