Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
válasz
kenwood
üzenetére
Újpestről tán közelebb van a Pho 38 a XV. kerületben az Illyés Gyula 18-22 ben.
Igen jó Phó-t ettem többször is a Hoa Sen Vietnámi étteremben a XVIII. kerület Gyömrői út 79 ben a Sárkány centerben .
Bár meg kell jegyeznem, hogy én mindig a marhahúsost eszem.Ami nekem kérdéses az, hogy vajon a Vietnami ételek is át vannak e szabva a Magyar ízlésre mint a Kínaiak. Mert ha igazán autentikus Kínait akarok enni, akkor olyan hely kell ahol sok Kínai eszik. Ilyen pl a X. kerületben a Mázsa téren a Duna Panda áruházzal szemben lévő tízen sok étterem. Ha szerencséd van, akkor találsz olyan felszolgálót aki legalább kicsit beszéli az Angolt, mert Magyarul nem tudnak. Nekem szerencsém volt mert tömve volt mind, és ahol végül volt hely ott az étlap tableten volt, és kép alapján tudtam választani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG mosógép és hőszivattyús szárító összeszerelő konzollal
- Koenig One Touch Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- !!AKCIÓ!! Vadonatúj, bontatlan iScooter iX6 elektromos roller, 1 év gari 45 km/h, 1000 watt
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás
krizmo_