Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz inf3rno #4538 üzenetére
Vsgy ahogy a németek, és a tótok fözték a knéldlit, egy kizsirozott konyharuhában logatták be a gőz fölé.
Bár a knédli tésztája, inkább a kenyér tésztára hajaz.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
krizmo_
Topikgazda
-
FerNandor
őstag
válasz inf3rno #4579 üzenetére
Köszi.
Közben lehet, hogy megtaláltam, csak hirtelen azt sem tudtam, hogyan keressem.
Szerintem valami ilyesmi volt. [link]
Kipróbálom majd, rakok bele uborkát. Lehet, hogy paprikát is és hagyom a hűtőben összeérni."A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
válasz inf3rno #4648 üzenetére
Nem értem mi köze a Karancs korának a hötartáshoz, meg hogy jön az ide? A buggyantott tojáshoz kell 1 liter víz. 1 csipet só, 1 ek ecet. Az ecetes sós vizet felforralod, közben egy kistálba óvatosan felütöd a tojást. Ha felforrt a víz takarékra veszed a gázt megvárod míg épp csak gyöngyözik. Akkor egy örvényt kavarsz bele, és abba öntöd ovatosan a tálból a tojást vársz kb 3 percet és szűrő kanállal kiveszed.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
Top cat
addikt
válasz inf3rno #4666 üzenetére
És Essejó.
Ezzel a lével csináltam. Első évben amikor megvettük a hordót semmi baj nem volt.
Már tavaly is így jártunk. Most még kapott egy esélyt de kár volt.HDPE a hordó így elvileg nem lehetne miatta baj. De én még is arra gyanakszom.
Rá van írva, hogy minőségét 1 évig őrzi meg.Van aki azt mondta, hogy a levet nem szabad utánatölteni. Ez is okozhat ilyen bajt?
Az hogy belekerült valami kizártnak tartom. Van még 4 vödörrel, azoknak semmi baja.
Akkor azok közül is baja lenne legalább egynek. -
-
#49155328
törölt tag
válasz inf3rno #4697 üzenetére
Egyszer őket ajánlották http://www.hungariandeli.com/
-
#40553216
törölt tag
válasz inf3rno #4697 üzenetére
Nem bántásból, de a mézen kívül a másik három világszinten tizenkettő egy tucat. A szalámi és a kolbász, na, jó, kis couleur locale, de a trappista végképp felesleges. Hacsak nem akarod elriasztani. A trappista a sajtvilág Kádár-rendszerből itt maradt Trabantja. Ha „igazi” „magyar” „trappista” „sajtot” akarsz küldeni, akkor siess, mert nemsokára már csak tényleg sajtokat készíthetnek majd trappista név alatt is!
-
#49155328
törölt tag
válasz inf3rno #4792 üzenetére
A coldbrew gondolom kávéból készülne, akkor dara szerű, french pressnél finomabb őrlemény kell hozzá.
A filter pörkölésű kávé meg alap.
De van kávés topik is :Hardcore café vagy Kávé kezdőknekMagtejhez nem is akarok hozzászólni. (Azt bottal se.)
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
-
#49155328
törölt tag
válasz inf3rno #4866 üzenetére
Macsek kért meg, hogy tegyem be ide a tiramisu receptet.
Mivel a hozzászólási listában benne maradnak a friss topikok, így általában elolvasom őket.Aztán kérdezted, hogy mivel tudnád pótolni a mascarponét, most megvilágosodtam.
Bikatejjel, vagy a kotyvasztott magtejeddel + habfixáló vagy zselatin.
-
arcsin
senior tag
válasz inf3rno #4874 üzenetére
Hmm pont múltkor hallgattam a rádióban, hogy Kékkúton egy családi vállalkozás kecskefagyit (és mellette mindenféle kecskesajtokat) készít. Ott említette hogy a kecske tejszín sokkal jobb fagyi alapanyag, mert jóval krémesebb mint a sima.
Az hogy mennyire "kecskeízű" arról az derült ki hogy aki szereti, az érzi a kecskeízt, aki nem az nem érezte
Csak mint érdekesség jegyeztem meg..... Nekünk azért nagyon messze lenne, de kacérkodunk az ötlettel. -
válasz inf3rno #5016 üzenetére
Én teszek hozzá Tahinit (szezám paszta) só, tarka bors, étolaj, kis chili, pici mustár, és úgy turmixolom, ja és picit a csicseri borsó levéből is, és kész is a hummusz.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
válasz inf3rno #5023 üzenetére
Megmosom, megszurkálom hústűvel és egy sütő papíron megy a nagy gáztepsiben a harminc éves karancsba 4-5 fokozaton. Félóránál biztos több idöre, tapogatni szoktam. Ha megsült, hagyom kicsit hűlni míg a kezem bírja, és vágó deszkán kikaparom a héjából. Ha rusztikusan akarom, akkor a deszkán késsel aprítom, ha nem akkor megy a késes robotba. Apróra vágok egy nagy lila hagymát, sózom, borsozom. A bors mindig frissen őrölt tarka bors. Öntök bele egy fél dl étolajat, és 2-3 ek mustárt. Összekeverem, és megy a hűtőbe.
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest