Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:19:58

LOGOUT.hu

RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9028) krizmo_ válasza Beni2360 (#9006) üzenetére


krizmo_
Topikgazda

A kovász is rozslisztbol van etesd sima BL55-l és majd idővel kifeheredik.
Neeeeeeeeeee! Legalábbis semmiképp ne bolti finomítottal. Jó liszttel etesse, különben éhen hal szegény. KBL100 a legjobb a semleges, kicsit édeskésebb íz eléréséhez.

Én is kezdő vagyok de órákat lógok a yt-n és lesem el dolgokat.
Szabi péktől is nézz néhány jótanácsot, és inkább azokat fogadd meg.

Ja és a szűrt vizet nem ajánlják mert nincs benne elég baktérium a kelesztéshez.
:Y De buták akik ezt mondják. :U Használjon szűrt vizet továbbra is, én ezt tanácsolom. Sokak kovászát kinyírta már a csapvíz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.