Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
Foxpost téma összefoglaló
(Olvasd el, mielőtt kommentelsz!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! 4 napja adtam fel egy videokártyát egy srácnak foxoston. Mèg mindíg azt írja a honlapon, hogy foxpost raktában van. Ilyenkor mi van? Emailban azt írta, hogy maximum 3 nap alatt van a megadott automatában. Ilyenkor mi van?
-
akkor sajnos ez van csak
foxpost házhozszállításnál az eleve nem túl gyors foxpostot kombinálod azzal hogy kiszállításra egy másik futárcégnek adják át és azok sem a leggyorsabbak, napokig ülnek rajta
így lehet a csomagszállítás a gls, mpl nél megszokott 1 nap helyett 1.5-2 hét -
nem az a gond, hogy tele a kézbesítési automata?
érdemes feladáskor megnézni a programban és olyanba küldeni ami nincs tele
jól hangzik hogy vegyen fel több embert, de mire betanítja vége a karácsonyi szezonnak és lehet kirúgni, ráadásul az automata nem lesz nagyobb attól hogy felvesz plusz embert
iylenkor évvégén használd inkább az mpl-t vagy a gls-t azokkal nincs gond -
Alcsi69
senior tag
Ez logikus hogy lelassultak, de ebben az esetben nem kellene fejleszteniük a mindent? Több embert felvenni stb.?
Ultra fos most: kemény december hatodikán adtam fel egy csomagot, azóta se érkezett meg a címzetthez. Előbb odaért volna ha odaadom egy csigának és megkérem hogy vigye már el nekem erre a címre. -
Met
nagyúr
Látom szar lett a Foxpost. Éppen akartam panaszkodni.
11.-én rakták automatába a csomagot.
12.-én szedték ki és ment a raktárba.
Azóta ott van.
14.-re ígérték tegnapig, ma már 15-öt mutat és még mindig a raktárban van.Szegedről Bp-re
-
Ma sikerült 30 (!) levelet küldeniük arról, hogy a feladott csomagomat átvették
-
Pietro20
újonc
Sziasztok! Olyan problémám van, hogy nagy valószínűséggel elveszett a csomagom. Feladáskor egy rendszerhiba lépett fel miután betettem a csomagot: nem érzékelte hogy becsuktam az ajtót. Azt az üzenetet írta ki végig hogy csukjam be. Vártak páran az automatánál, ők mondták hogy volt már velük is ilyen, ha levonta a pénzt akkor rendben lesz minden. Én így elmentem és vártam hogy frissüljön a státusz. Nem történt meg, ezért felhívtam őket, a hölgy megnézte az elveszett csomagok közt de nem találta. Valószínűleg az lehetett, hogy kinyílt másnak az ajtó és az a valaki kivette belőle a csomagot. Azt mondta a hölgy hogy elveszett csomagok listájára kerül és majd értesítenek ha meglesz. Nekem az lenne a kérdésem, hogy van-e mód arra hogy ebben az esetben kártérítést kapják? 80 ezer forint értékű csomag volt benne... Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Diablo IV
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest