Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr. rozmark
tag
Gondoltam, itt ez is elfér...
Kérdésem: párommal szeretnénk a kényelmes belvárosból kiköltözni valahová a környékre, valahova ahol majd a gyerkőcök is felnőhetnek.
Szempontok:
1. Mivel a belvároshoz köt a munka, nem ártana, ha bármilyen közlekedési eszközzel 45-60 percen belül elérhető lenne.
2. Nagy igényeink nincsenek, 70-90 nm elég, inkább a kert lenne fontos. Most 16-18 millánál nem tudunk rá többet áldozni.
3. Érd, Biatorbágy, Göd, Gyál, Vecsés, stb. merült fel, de vidékiek lévén nem tudjuk, melyiknek milyen előnye/hátránya van.
Röviden: Ha Főváros környéke, mit ajánlanátok?
Előre is köszi!http://www.szentagothailab.sote.hu
-
Kidus
őstag
válasz dr. rozmark #1 üzenetére
Még Dunaharasztit megnézhetnétek, szép hely. Nem is tudom pontosan, hogy mikor, de 1-2 éve nyilvánították városnak. Fél óra alatt bent vagy a városban jó esetben ( Boráros tér ), viszont reggelente 7 után kezd egyre nagyobb dugó lenni, úgyhogy autóval több idő bejutni, mint hévvel.
Assuming Control
-
Vegha
senior tag
Végülis erre van a tömegközlekedés.
-
plömplöm
őstag
1 pont szigetszentmiklósnak. 3 éve költöztünk ki, 14milka volt a ház, nem nagy de sztem pont elég
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Dirtyz
őstag
11-12. ker. fényárban van minden 3 éve jöttünk el a 11.-ből és vettünk Gyálon egy házfelet ( iker ). Annyi pénzért már érdemes körbenézni errefelé, elég sok új házat építenek a környéken. A hely nagyon nyugis, csendes. A közlekedés kocsival 7:30 után már izgalmas, de sok a kerülőút. A kékbuszok kijárnak Gyálra és itt mennek egy kört is. most építenek új buszmegállókat is. Valami új járatot akarnak.
Kollégám Tárnokon vett házat, de az mocskos messze van ( neki meg Gyál van messze ), de szvsz onnan gázosabb a bejárás.Védd a fákat, egyél hódot!
-
dr. rozmark
tag
7.30 körül már melóhelyen kell lenni... Kösz az eddigieket!
http://www.szentagothailab.sote.hu
-
dr. rozmark
tag
UP!
-
KMan
őstag
válasz dr. rozmark #8 üzenetére
Nekem Szigethalomrol van egy kis infom. Haverom lakik ott es at szoktunk ugrani ilyen kertes-sutogetos grill partis mokakra. Nem olyan rossz hely. Szep nagy 3 emeletes csaladi hazuk van, asszem ok epitkeztek, de gondolom korrekt arban lehetnek most kinnt a dolgok. A kozlekedes is viszonylag ok. Tomeggel kb 1 ora (sargabusz+hev a borarosig onnan 2-4-6 villamos), kocsival is neha haza szoktam dobni, jo tempoval a belvarosbol ejjel ugy 25 perc alatt megvan. Szeret kinnt lakni, neki bejott. Neha panaszkodik hogy reggel hajnalban kell kelnie, de ha kikoltozol akarhova is ez mindig ott lesz. Remelem segitettem.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
jeges
senior tag
göd nem rossz.
érdnek vannak jó és rosszabb részei vegyesen (bizonyos helyeken pl. csúszik a talaj, nem tartja a házat).
autóval reggel meg mindenhonnan ''kalandos'' bejutni 7 után.
hirtelen ennyi. -
dr. rozmark
tag
UP!
-
nyávogi
tag
válasz dr. rozmark #12 üzenetére
Ebben az árkategóriában érdemes körülnézned Fóton,Mogyoródon, esetleg Gödöllőn. M és G annyi előnnyel bír, hogy közvetlen felhajtási lehetőség van az autópályára.
[Szerkesztve]az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
-
dr. rozmark
tag
UP!
-
aLávaló
csendes tag
válasz dr. rozmark #14 üzenetére
Hali!
Én Dunakeszin lakom és minden nap pestre járok dolgozni!A közlekedés szerintem Vác-BP között kiváló vonattal annak minden előnyével és hátrányával(sokszor van tömeg).De ahogy mondta régi tanárom a tömegközlekedés arra van hogy tömeg legyenDe reggel 7 körül 10percenként megy a vonat amúgy félóránként.És elég szokott lenni.
Buszközlekedés is van, de azt szerintem nagyon megfogja a sok auto.Fót-ról és Mógyorodról is van tapasztalatom mivel kollegáim onnan járnak be.Mogyoródról nehéz bejutni a busz mindig tele van, a HÉV meg nem mindenkinek esik útba(hoszú a település), kocsival szintén halál.Fót az közelebb van onnan van vonat is de az meg 1 vágányon közlekedik.Itt is van szivás.Busz Mogyórod felöl jön tehát tele van mikor odaér...Ezeket a kollegáim mondták!Ösztől már felnőtt bérlettel élvezem a tömegközlekedést de mégis úgy gondolom hogy tömeggel fogok járni.Kocsi sokkal drágább lenne nekem+ reggeli dugók az halál.BP-n amúgy sem szeretek vezetni. Ennyit a közlekedésről.Ha BP másik végébe dolgozol akkor jól meg kell gondolni a dolgokat.
Dunakeszin annyi új ház épült az utóbbi időkben, hogy bizonyos városrészeket még nem is láttam, annyira megnött.Nyugis az élet, nincs nagy nyüzsi itt, meg semmi korszakalkotó dolog.Nincs olyan városi jellege csak szétterült mint egy placsni.Nincs normális központja se stb.De mégis szeretek itt lakni.
Gödöt is felkapták mostanában az is gombamódra növekszi.Ha van még kérdésed szivesen válaszolok!
Laci
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
Üdv!
Én Pestszentlőrincről tudok véleményt mondani, mivel itt élek.
Gyakorlatilag olyan, mint egy falu, csak jóval feljetteb az infrastruktúra. Belvárosba reggel relatív hamar belehet jutni. Ingatlanárakat nem tudom.(Biztos drágább, mint a Pest-i agglomeráció települései, de annyival hamarabb bent vagy a belvárosba) -
_az
senior tag
-
sanyixXx
senior tag
jesus christ!!4
hát Budaörs kimarad?
ide még bkv is jár telekárakat most nem tudom, de szép zöldes nyugisos hely
csak ajánlani tudomRumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/
-
dr. rozmark
tag
UP!
-
Winner_hun
titán
Gödön lakok, király, nyugis hely
Közlekedés:
2-es főút, 2/A autóút vagy autópálya vagy mi a rák, vonattal fél óra alatt a Nyugatiba lehet lenni, van Volánbusz is, Mi kell még?► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
dr. rozmark
tag
UPPPP!!!
-
dr. rozmark
tag
UPPPPPPPPPPPP!
-
FPéter
aktív tag
válasz dr. rozmark #22 üzenetére
Verőcén lakom, öröm hazajönni a Dunakanyarba...Dombok, közeli erdők, patak, Dunapart, CBA Csend(!!!) Éss jók az utak ha ez szempont. Amúgy 35 perc a vonat a nyugatiig. De bicikliút is van, mehetsz azzal is munkába.
De a legjobban azt szeretem, hogy a falu nincs elöregedve, így nem a nyugdíjasokra jellemző maradiság jellemzi. Volt már itt Tankcsapda, Megasztár, Republic koncert is, a héten jön Vujity Tvrtko úgyhogy van élet is (habár ezekben a dolgokban soha nem veszek részt)
Én nagyon sok helyen laktam már (Orosháza, Miskolc, Pest, Vác), de eddig ez a legjobb hely.
Ha valamiért városba kellene menned akkor Vác közel van.
[link]
[Szerkesztve] -
zfarkas
senior tag
Sziasztok!
Feleségemmel rövidebb időre (3-4 év) költöznénk valami Pest közeli helyre.
A lényeg: a Nyugati pályaudvart gyorsan elérjük, onnan mindegyikünk 5-10 perc alatt bent van a munkahelyén.
Eddig Dunakeszit nézegettük, új építésű társasházi lakásokkal van tele 1-2 lakópark.
Olvastam, hogy Verőce jó hely. A vonat tényleg bent van kb. fél óra alatt, ez elég jó!
Nem fontos az új építésű ház, jó lehet egy használt családi ház is, szertjük a kerteket!
Ajánljatok még falvakat Verőcén kívül!
Ja keret olyan 14-15m Ft-ig terjed.
Köszi!Raw Dark Pure
-
Palkó
tag
az- vel egyetértek, Mátyásföld nagyon ok-s hely, vagy kissé kijjebb, Cinkota, Csömör, esetleg Kistarcsa?Annyi mindenhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít...
-
BosXx
aktív tag
szerintem ma már nem biznisz az agglomerációba költözni, a legtöbb településre csak a szívás jut a vidéki és városi lét oldalairól.
Városi a hangulat, mert zsúfoltság van, dugó reggel, szemét, kosz, vidéki mert iszonyat rossz az infrastruktúra, túlzsúfoltak az óvódák, iskolák, bölcsődék, krtikán aluli a közbiztonság, a tömegközlekedés pocsék de legalább 1 másfél óra míg a városba érsz. a legtöbb negítvum oka pont a kontrollálatlan kiköltözés, a sok pestinek sikerült élhetetlenné tenniük a Budapest környáki településeket is.
Ezeket főleg Szigetszentmiklós, Szigethalom, Tököl, Halásztelek, Dunaharaszti alatt értem. Bbudaörsön engem zavar az ótópálya folyamatos morajlása, Érd kisebbségi hely, kelet-észak kelet részt nem nagyon ismerem.Sikeresnek érzed magad? Nézted már a magánnyugdíjpénztári egyenlegedet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest