Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz WiZARD #63429 üzenetére
Nekem itt jobban tetszik az iPhone fotója. Persze világosabb meg blabla az S8+ képe (szóval jobb), de számomra valamiért hangulatosabbra sikerült a szifoné.
(#63437) SlyChocolate: Az nem bántja a szemed, hogy milyen brutál olajfestmény képeket lő a G5?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
shifty!
senior tag
válasz WiZARD #102898 üzenetére
A felháborodást annyiban megértem, hogy ez egy top telefon, top képalkotással (vita tárgya, de Top10 elég esélyesen teljes spektrumban), és biztos van telefon amelyiknek az algoritmusa okosabban "mossa el" azt a recés élt.
De.
Személyes meglátás, de amiről beszélünk, az digitális képalkotás. Pici szenzor, sok algoritmus és szoftveres feldolgozás. Ennél jobb részletességet szerintem már a kompakt fényképezők és a tükörreflexesek szintjén kell keresni.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Arcképgyáros
válasz WiZARD #102898 üzenetére
Nincs semmi probléma.
Nem kell nagyítgatni 100% fölé.
Nagyítva sem annyira zavaró, amíg észre nem veszed.
Ha pedig nem hagy nyugodni, ez már az a szint, ahol inkább vedd a kezedbe a Photoshop-ot, mint fel legyél háborodva.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz WiZARD #102909 üzenetére
Elhiheted, hogy még egy FHD monitoron is 100%-ban alig zavaró.
Az zavar inkább, hogy a kép be se fér rendesen a képernyőbe
(Ha pedig 4K monitora van valakinek, akkor már végképp nem ronda.)[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
-
Aryon87
félisten
válasz WiZARD #102915 üzenetére
O ez nem lep meg. Ezen 2 marka topikjaba hibat es rosszat nem szabad irni mert keresztrefeszitenek. En mar megjartam ezt
Bar a Samurol mar valtozott a velemenyem, igaz esetemben egy S20FE van (parome), na az kilora megfogott, mert osszeraktak rendesen, es siman merem allitani hogy az S21 szeria is elszegyelheti magat mellette.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz WiZARD #102920 üzenetére
Igen az utobbi evekben lelassult a mobilfotozas feljodese.
Samunal az S9+/Note10 szeria az utolso jo kepalkoto, Pixelnel a 4es szeria, iPhone eseteben meg a 11es szeria. Es paff. Huawei ugye kiesett, a P40Pro/Mate40Pro az utolso remek fotos, de miota 2 eve huzza oket az ag, a 2 nagy gyarto kenyelmesen hatradolt a fotelban, es ez meg is latszik a minosegen.
Xiaomi az aki meg lelkes, es a 11es szerianal ez ki is mutatkozik kameraban.
En igy latom a dolgokatXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
-
addikt
-
bbendre
őstag
válasz WiZARD #104595 üzenetére
Nice, azért a Pixel arcokban beltéren még mindig a legjobb. Köszi a tesztet
A Pixel Face Unblur dolgozott vagy még nem kellett neki? A Google photosban mutatja a felső sarokban.iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
addikt
válasz WiZARD #104638 üzenetére
Fő kamera 12mp ese szerintem pixel 6 pro a jobb, de még megsem jelent a telefon. Tuti jön rá egy frissítés elég hamar.
De ha összességében nézzük,
-zoomban jobb az ultra,
-széleslátó jobb az ultra, Ben teszt alapján.
-Portré jobb az ultra.
-videóban is jobb szerintem az ultra
Itt egy elég nehéz téma portréból.Realme GT 6T Eladó..!!!
-
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest